Antena Meniu Search
x

O mamă a uitat să îşi lase copilul la creşă și a mers la muncă. Băieţelul, mort după 6 ore în maşină, la 27 de grade, în Spania

Un băiețel de trei ani a murit după ce mama lui a „uitat” că se afla pe bancheta din spate a maşinii ei și l-a lăsat nesupravegheat timp de câteva ore, la 27 de grade, pentru a merge la muncă. Femeia ar fi uitat să-l lase la creşă.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 11:51

Copil de 3 ani, sufocat după ce a fost blocat în maşina încinsă de propria mamă. Femeia a mers la muncă şi a uitat să lase copilul la creşă
Copil de 3 ani, sufocat după ce a fost blocat în maşina încinsă de propria mamă. Femeia a mers la muncă şi a uitat să lase copilul la creşă - Profimedia

Băiatul a fost lăsat singur în vehicul timp de șase ore înainte ca cineva să-și dea seama. Tragedia s-a petrecut ieri în municipalitatea O Porrino, Spania. Primăria a anunțat peste noapte că declară trei zile de doliu și a ținut un minut de reculegere astăzi la prânz. Un festival local a fost, de asemenea, suspendat în urma veștii tragice, relatează Mirror.

În loc să îl lase la grădiniţă, femeia a mers la muncă şi l-a uitat în maşină

Mama a „uitat” să-l lase pe copil la grădiniță înainte de a merge la muncă. Şi-ar fi parcat mașina în jurul orei 10 dimineața, la locul de muncă și și-a lăsat fiul adormit într-un scaun pentru copii din spatele vehiculului.

Alarma a fost trasă în jurul orei 16:00, rapoartele locale spunând că tatăl copilului a sunat-o după ce a mers la grădiniță și a descoperit că fiul lor nu era acolo. Personalul de intervenție s-a deplasat la fața locului, dar nu au putut face nimic pentru a-i salva viața și a fost declarat decedat la fața locului.

Acum va avea loc o autopsie pentru a stabili exact când a murit. Rapoartele locale au spus că a rămas cu o jachetă, deoarece, deși temperaturile din timpul zilei în zonă au crescut la aproximativ 27C, dimineața fusese rece.

Ofițerii Gărzii Civile nu au putut fi contactați astăzi pentru a comenta cazul. Se înțelege că mama copilului primește consiliere de specialitate. Primăria a declarat înainte de minutul de reculegere: „Astăzi, la ora 12, va fi păstrat un minut de reculegere în piața primăriei. Festivalele programate pentru acest weekend au fost suspendate din respect. Drapelele de pe primărie vor arbora în berb, iar ședința de consiliu care urmează să aibă loc astăzi a fost anulată.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O mamă a uitat să îşi lase copilul la creşă și a mers la muncă. Băieţelul, mort după 6 ore în maşină, la 27 de grade, în Spania