Antena Meniu Search
x

O mamă, acuzată că şi-a ucis vecinul de 81 de ani în faţa fiicei sale de 13 ani. Femeia susţine că a fost pipăită de octogenarul francez şi că doar s-a apărat

Incident dramatic. O femeie este acuzată că şi-a ucis vecinul, în vârstă de 81 de ani, şi că acest lucru s-a întâmplat chiar sub ochii fiicei sale de 13 ani.

de Monica Palade

la 04.01.2024, 22:45

O mamă, acuzată că şi-a ucis vecinul de 81 de ani în faţa fiicei sale de 13 ani. Femeia susţine că a fost pipăită de octogenarul francez şi că doar s-a apărat - Shutterstock

În apărarea sa, aceasta susţine că a fost agresată sexual de octogenar şi că doar l-a împins, iar în cădere acesta s-a lovit. Faptul că nu a anunţat autorităţile şi a pus cadavrul bărbatului în pivniţă nu au cântărit însă prea bine.

Şi-a ucis vecinul şi l-a ascuns în pivniţă

Octogenarul nu dăduse nicio veste de mai multe săptămâni. Așadar, pe 27 noiembrie, nora sa a contactat poliţia şi a anunţat că socrul ei, în vârstă de 81 de ani, din Négrondes, un mic oraș rural situat la aproximativ douăzeci de kilometri de Périgueux dispăruse de la mijlocul lui octombrie. Oamenii legii au analizat datele telefonice ale victimei, dar şi tranzacțiile financiare legate de cardul său bancar, transmite parchetul din Périgueux. Acest lucru le permite să-și îndrepte investigația către locuința vecină cu cea a octogenarului.

În această casă locuiește o întreagă familie: o femeie de 38 de ani, fiul ei de 16 ani, fiica ei de 13 ani și partenerul ei de 42 de ani. În timpul unei percheziții făcută la 1 ianuarie, anchetatorii au descoperit o mătură acoperită cu urme de sânge. Apoi, în timp ce căutau, au găsit cadavrul octogenarului în pivnița casei, scrie Le Parisien.

Cei patru membri ai familiei sunt apoi plasați în custodia poliției pentru crimă. Femeia începe să îşi recunoască fapta. Potrivit versiunii sale, pe 17 octombrie, victima a venit la ea acasă și a început să o atingă. Apoi, ea l-ar fi împins și l-a prins de gât înainte să cadă la pământ. Tot conform relatării sale, când bărbatul de 81 de ani a căzut, capul i-a lovit o piesă de mobilier și și-a pierdut cunoștința. Autopsia a confirmat o rană la cap.

Dar, în loc să ceară ajutor, femeia de 38 de ani a dus pur și simplu cadavrul în pivniță. Ea nu ar fi spus nimănui despre asta. Pe 3 ianuarie, mama a fost pusă sub acuzare și plasată în arest preventiv. Fiica sa în vârstă de 13 ani, al cărei grad de implicare în evenimente nu este precizat de către procuror, a fost plasată sub statutul de martor asistat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O mamă, acuzată că şi-a ucis vecinul de 81 de ani în faţa fiicei sale de 13 ani. Femeia susţine că a fost pipăită de octogenarul francez şi că doar s-a apărat