Antena Meniu Search
x

O mamă adoptivă a trăit cel mai urât coşmar când a trebuit să îşi dea fiica înapoi părinţilor naturali, în SUA: „Să îi spun adio m-a distrus mai mult decât pot cuvintele să descrie"

O mamă adoptivă a trăit cea mai mare durere, după ce a fost nevoită să îşi dea fiica înapoi părinţilor biologici care s-au răzgândit.

de Monica Palade

la 04.09.2021, 16:03

Sarah Howell, 31 de ani, din Virginia, SUA, spune că a stat doar cinci zile cu micuţa înainte de a primi telefonul care o anunţa că îşi pierde fiica. „O hrăneam când am primit telefonul. Am căzut la pământ de disperare. Îi spuneam soţului meu întruna: Glumeşti nu, este o glumă, nu?” Părinţii naturali au decis că vor copilul înapoi.

Durere de nedescris

„Să îi spun adio m-a distrus mai mult decât pot cuvintele să descrie. Am simţit ca şi cum ar fi o moarte, pentru că ştiam că nu o vom mai vedea vreodată”. Cu toate acestea, Chris şi Sarah nu sunt supăraţi pe părinţii adoptivi. „Dacă am fi putut, le-am fi spus cât de mult îi iubim şi ce norocoasă este micuţa că îi are ca părinţi”.

După o luptă grea cu infertilitatea, Howell a reuşit să devină mamă, chiar în acelaşi an, 2018, după ce a adus pe lume un băieţel. Când fiul său avea un an, familia a primit un alt telefon în legătură cu adoptarea unui băieţel. Au decis să îi devină părinţi, deşi nu puteau să nu se teamă că şi el ar putea să le fie luat.

„Am ştiut că nu voi putea să previn asta, aşa că mă simţeam vulnerabilă şi îngrozită că aş putea iubi un copil din nou ştiind că ar putea să spună: Stai aşa”.

Familia au mai adoptat un băieţel. „Este exact ceea ce ne-am rugat după toate. Trei copii, sub trei ani, este o aventură şi haos. Dar chicotele, râsetele şi bucuria contează mai mult decât orice”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă adoptivă a trăit cel mai urât coşmar când a trebuit să îşi dea fiica înapoi părinţilor naturali, în SUA: „Să îi spun adio m-a distrus mai mult decât pot cuvintele să descrie"