Antena Meniu Search
x

O mamă credea că bebelușul ei are o simplă iritație la ochi, dar a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, în UK: "Speram să aflăm că totul e bine"

Un bebeluș de doar 11 luni a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, după ce părinții săi a crezut că are o iritație la ochi din cauza nisipului, potrivit Mirror.co.uk. Jessica și Lee s-au speriat când au observat că fața fiului lor s-a umflat, în timpul unei vacanțe. 

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 08:10

O mamă credea că bebelușul ei are o simplă iritație la ochi, dar a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, în UK: "Speram să aflăm că totul e bine"
O mamă credea că bebelușul ei are o simplă iritație la ochi, dar a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, în UK: "Speram să aflăm că totul e bine" - Profimedia Images

Jessica, Lee și Ted Neal din Marea Britanie se aflau în vacanță când lumea lor s-a prăbușit. Fiul lor, un bebeluș de doar 11 luni, a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Inițial, cei doi părinți au crezut că i-a intrat nisip în ochi, dar din precauție au mers la un control medical. 

Părinții au fost lăsați cu inima frântă după ce medicii au descoperit în urma testelor că micuțul Ted are o tumoră la sinusul etmoidal, o formă a bolii atât de rară încât nu are încă un nume. Pentru a-i salva viața, bebelușul a fost nevoit să facă o formă agresivă de chimioterapie. 

Pe 14 august, diagnosticul a căzut ca un trăsnet, iar de atunci, copilul este internat la Centrul Medical Regal din Nottingham. 

"Când medicii ne-au spus că este vorba de cancer, am rămas șocată. Amândoi am știut că are o umflătură în zona ochilor, dar inițial am crezut că ni se pare. Speram ca medicii să ne spună că totul este în regulă, dar nu a fost așa", a declarat mama bebelușului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O mamă credea că bebelușul ei are o simplă iritație la ochi, dar a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, în UK: "Speram să aflăm că totul e bine"