Antena Meniu Search
x

O mamă și-a abandonat fetița de 2 ani în spital ca să o ferească de un trai pe străzi, în Florida. Femeia a fost arestată

O mamă care și-a abandonat fetița de 2 ani într-un spital din Miami, Florida, le-a spus autorităților că și-a lăsat copilul ca să îl țină departe de o viață pe stradă. ”Am lăsat-o într-un spital pentru că eram îngrijorată pentru ea. Nu e ca și cum aș fi părăsit-o”, le-a spus ea polițiștilor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.10.2021, 15:41

Carolina Vizcarra, în vârstă de 33 de ani, i-a cerut unui bărbat care se afla în spital să o urmărească pe fetița ei cât merge până la toaletă, însă femeia nu s-a mai întors după copilul de 2 ani. Bărbatul, care s-a întâmplat să fie un ofițer de poliție din Miami îmbrăcat în civil, a fost cel care a alertat poliția, atunci când a văzut că femeia nu se mai întoarce.

Fetița a fost lăsată în grija unui bărbat aflat în spital

”I-a dat copilul acestui bărbat necunoscut”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Kaina Fallat, pentru presă. „Din fericire era un ofițer de poliție”, scrie NBC News.

Mama fetiței a fost arestată sub acuzația că și-a abandonat copilul. „Nu e ca și cum aș fi părăsit-o. Am lăsat-o într-un spital pentru că eram îngrijorată pentru ea. Eu eram pregătită să dorm pe stradă, dar nu și ea”.

Pe acelaşi subiect

Mama fetiței de 2 ani a fost arestată

Departamentul pentru copii și familii din Florida a preluat custodia fetei, în timp ce poliția a apelat la ajutorul publicului pentru găsirea familiei sale.

„Vrem să știm care a fost starea ei mentală”, a spus Fallat. „Vrem să știm la ce se gândea când își dădea copilul acestui bărbat necunoscut”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă și-a abandonat fetița de 2 ani în spital ca să o ferească de un trai pe străzi, în Florida. Femeia a fost arestată