Antena Meniu Search
x

O polițistă chemată la locul unei crime a descoperit că victima era chiar fiul ei

Un ofițer de poliție chemat la locul unei crime a descoperit că victima era chiar fiul său. Tragedia a avut loc, duminică, la câteva străzi distanță de secția de poliție din orașul Hazlehurst.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 14:23

O polițistă chemată la locul unei crime a descoperit că victima era chiar fiul ei
O polițistă chemată la locul unei crime a descoperit că victima era chiar fiul ei - Facebook

Duminică, autoritățile au fost chemate la locul unui atac armat, la câteva străzi distanță de secția de poliție, în orașul Hazlehurst.

“Inițial am răspuns unui apel de urgență fără să știu că, în momentul în care voi ajunge acolo, îmi voi găsi fiul zăcând pe pământ”, a declarat Laquandia Cooley, potivit NBC News.

Victima, Charles Stewart Jr, în vârstă de 20 de ani, zăcea în mijlocul străzii cu o rană la cap. “Când am ajuns acolo, am început să strig că e fiul meu. Am cedat pur și simplu. Cine i-ar face așa ceva fiului meu?!”

Nu este clar care a fost motivul atacului sau dacă poliția a arestat vreun suspect. “Nu mi-a venit să cred ce văd. Mi-am găsit fiul la pământ. A fost prea mult”, a mai declarat mama îndurerată. 

Tatăl victimei a declarat că tânărul era genul de persoană care se înțelegea bine cu toată lumea și a adăugat că familia sa trece prin clipe foarte grele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » O polițistă chemată la locul unei crime a descoperit că victima era chiar fiul ei