Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O poliţistă din SUA a împuşcat mortal un bărbat crezând că o va ataca cu cuţit. Acesta o ameninţa de fapt cu un marker

Un bărbat de 36 de ani, a murit după ce o poliţistă a tras în el de două ori după ce a primit o plângere de violență domestică de la un vecin. Femeia credea că bărbatul urma să o atace cu un cuţit şi l-a împuşcat. Bărbatul ţinea de fapt un marker în mână.

de Redactia Observator

la 16.08.2023 , 08:49

O poliţistă din SUA a împuşcat mortal un bărbat crezând că o va ataca cu cuţit. Acesta o ameninţa de fapt cu un marker
O poliţistă din SUA a împuşcat mortal un bărbat crezând că o va ataca cu cuţit. Acesta o ameninţa de fapt cu un marker - Denver Police Department

O poliţistă de poliție din Denver a împușcat mortal un bărbat care ținea în mână un pix, despre care ea a crezut din greșeală că este un cuțit. Imaginile recent lansate de pe camera de corp cu uciderea lui Brandon Cole, în vârstă de 36 de ani, pe 5 august, arată un ofițer care trăgea două focuri în bărbatul care se afla pe trotuar, relatează The Guardian. Un copil mic și o femeie stăteau aproape în spatele bărbatului, când poliţistul a tras în el și a căzut la pământ.

Oficialii au spus că un vecin a sunat la 911 pentru a raporta o potențială violență domestică în care era implicat Cole, soția sa și fiul său. Matt Clark, un comandant al poliției, a spus că vecinul a raportat că femeia ar fi fost împinsă din scaunul cu rotile și că Cole „merge după” fiul său.

Soţia victimei i-a implorat să nu tragă

Articolul continuă după reclamă

Scurtele imagini publicate luni arată că, atunci când au sosit ofițerii, soția stătea lângă un scaun cu rotile și i-a spus ofițerului: „Nu, nu scoate arma asupra soțului meu, te rog”. Femeia ofițer a răspuns: „Bine” și a întrebat dacă femeia are nevoie de ajutor. În acel moment, Cole a coborât dintr-un vehicul și ambii ofițeri au îndreptat armele spre el. Părea să se comporte agitat și a spus: „Hai să mergem” și „la naiba cu asta”.

Pe acelaşi subiect

În timp ce cineva striga: „Nu-l împușca!” un ofițer de sex masculin l-a electrocutat. Cole a fugit de acel ofițer spre poliţistă, moment în care ea l-a împușcat cu arma de foc, la aproximativ 40 de secunde după ce a ajuns la fața locului. Femeia și copilul mic din spatele lui nu au fost răniți și nu au fost implicați în apelul inițial la poliție.

Poliţista credea că bărbatul avea un cuţit în mână

Procurorul districtual va revizui legalitatea împușcăturii. Anchetatorii au spus că doar o sondă de la pistolul paralizant l-a lovit pe Cole și că nu l-a împiedicat să se îndrepte către poliţistă. Imaginile arată un marker negru căzând pe pământ în timp ce bărbatul se prăbuşeşte. Cole a fost declarat mort la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O poliţistă din SUA a împuşcat mortal un bărbat crezând că o va ataca cu cuţit. Acesta o ameninţa de fapt cu un marker