Antena Meniu Search
x

O româncă a murit într-un cumplit accident în Italia, alături de soțul său. Cei doi erau așteptați la masă, dar nu au mai ajuns. Au fost găsiți abia a doua zi

Au fost așteptați întreaga seară să vină la cină, însă nu au mai ajuns niciodată. Camelia și soțul său, Fausto, și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident de scuter. Din cauza orei târzii și a zonei unde au avut parte de impactul fatal, cei doi nu au fost găsiți decât dimineața.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 21:37

Românca de 48 de ani și soțul său italian, 61 de ani, trebuiau să meargă la fiica bărbatului pentru a lua cina. Însă pe drum, pe raza localității Marmirolo, din provincia Mantova, Lombardia, bărbatul a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp, de unde a plonjat într-un șanț adânc.

Au murit la doar câțiva kilometri de destinație

Ore întregi, localnicii nu au știut ce s-a întâmplat la doar câțiva metri de casele lor. Doar un câine a lătrat întreaga noapte, însă proprietarii nu au zărit nimic, atunci când au ieșit să vadă ce s-a întâmplat, scrie Fanpage.

Disperată că nu au ajuns la ea și nici nu răspund la telefon, fiica lui Fausto Fancicani a plecat în căutarea celor doi. A fost o noapte nebună, în care panica s-a îmbinat cu speranța, însă totul s-a spulberat la primele ore. Abia la ora 8 dimineața, tânăra a reușit să îi găsească. Pentru Camelia și Fausto nu s-a mai putut face nimic. Cei doi mai aveau doar câțiva kilometri până să ajungă la destinație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O româncă a murit într-un cumplit accident în Italia, alături de soțul său. Cei doi erau așteptați la masă, dar nu au mai ajuns. Au fost găsiți abia a doua zi