Antena Meniu Search
x

Video O sferă uriaşă a rupt în două un autobuz, pe străzile din Torino. Filmările la viitorul blockbuster "Fast and Furious" au paralizat traficul din oraşul italian

După ce a terminat filmările la Roma, producția Fast X, al zecelea film din seria de mare succes "Fast and Furious", s-a mutat la Torino. În urmă cu câteva zile, un italian a surprins de la fereastră, probabil, una dintre cele mai spectaculoase scene din următorul blockbuster american.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.05.2022, 12:04

O sferă uriaşă a rupt în două un autobuz, pe străzile din Torino. Filmările la viitorul blockbuster "Fast and Furious" au paralizat traficul din oraşul italian - capturi video ANSA

Filmările la viitorul blockbuster "Fast and Furious" a paralizat, zilele trecute, traficul din orașul italian Torino. În 26 mai, producția Fast X, penultima din celebra franciză, care va fi lansată în cinematografe în 2023, a turnat, fără îndoială, una dintre cele mai palpitante scene ale filmului.

O sferă gigantică rulează controlat pe unul dintre marile bulevarde din Torino și rupe în două un autobuz, echipat special cu balamale detașabile pentru a permite echipei de filmare să atașeze rapid cele două jumătăți pentru fiecare dublă. 

Potrivit agenției ANSA, un italian care locuiește pe Corso Fiume a filmat de la fereastră momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

Fast X va fi lansat în cinematografe în 2023

Fast X este al zecelea film din seria cinematografică "Fast and Furious", care cuprinde Fast and Furious (2001), 2 Fast 2 Furious (2003), The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Furios şi iute 4: Piese originale (2009), Fast and Furious 5 (2011), Fast and Furious 6 (2013), Fast and Furious 7 (2015), Fast and Furious 8 (2017), Fast and Furious 9 – The Fast Saga (2020) și Fast and Furious – Hobbs & Shaw (2019). 

Regizat de Louis Leterrier, Fast X va fi lansat în cinematografe în 2023 și îi are în distribuție pe Vin Diesel, Jason Momoa, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Rita Moreno și John Cena.

Franciza "Fast and Furious" a debutat în 2001 cu un film în care regretatul actor Paul Walker interpreta rolul unui poliţist sub acoperire care se infiltrează în familia de infractori a personajului jucat de Vin Diesel. După surprinzătorul succes al acelei pelicule, franciza în sine a generat încasări totale de aproape 5,9 miliarde de dolari la nivel mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O sferă uriaşă a rupt în două un autobuz, pe străzile din Torino. Filmările la viitorul blockbuster "Fast and Furious" au paralizat traficul din oraşul italian