Antena Meniu Search
x

Video O tânără câştigă 250.000 de lire şi deţine un Porsche Cayenne făcând un job pe care mulţi îl evită: "Trebuie să fii un robot"

O tânără în vârstă de 23 de ani a dezvăluit cum câștigă 250.000 de lire sterline în câteva luni, datorită muncii asidue și a faptului că nu mai lasă emoţiile să o oprească.

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 12:41

O tânără câştigă 250.000 de lire şi conduce un Porsche Cayenne făcând un job pe care mulţi îl evită: "Trebuie să fii un robot"
O tânără câştigă 250.000 de lire şi conduce un Porsche Cayenne făcând un job pe care mulţi îl evită: "Trebuie să fii un robot" - Instagram / shelby.sapp

Shelby Sapp, din Miami, a dezvăluit că succesul ei s-a datorat faptului că este o „psihopată la propriu”. Tânăra stabilită în SUA a dezvăluit cum își permite un stil de viață luxos, un Porsche și călătorii în toată lumea în hoteluri de 5 stele. Shelby şi-a început cariera făcând vânzări din ușă în ușă, un job pe care majoritatea oamenilor l-ar evita, dar a urcat pe scara ierarhică şi acum conduce o echipă de reprezentanți, relatează The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea s-a lăudat cu realizările ei financiare, deținând un Porsche Cayenne roz, care pornește de la 58.420 de lire sterline, declarând: “Cei mai buni specialişti în vânzări sunt literalmente psihopați - iar eu sunt unul dintre ei”. Shelby a dezvăluit că este posibil ca oricine să realizeze acest lucru într-un videoclip viral care a fost văzut de peste 1,1 milioane de ori. Ea a vorbit cu publicul ei în timp ce se afla în mașină pentru a împărtăși secretele ei de succes. “Ideea mea este că, dacă vrei să fii bun în vânzări, trebuie să fii literalmente un robot cu tine însuți”, a explicat ea. “Trebuie să știi că, indiferent dacă ai o zi bună, o zi proastă sau orice ai simți, literalmente nu contează. Dacă ești trist, nu contează. Dacă ești fericit, nu contează. Cu oamenii cu care vorbești trebuie să fii la fel. Trebuie să fii atât de bun în a-ți controla emoţiile.”

Pe acelaşi subiect

Ce îi sfătuieşte tânăra pe cei interesaţi

Ea a continuat spunând că oamenii pot simți energia, ceea ce face mai puțin probabil să încheie o afacere. Potrivit profesionistei în vânzări, diferența dintre un bun reprezentant de vânzări și unul prost stă în modul în care îţi gestionezi emoţiile. Shelby a început de jos, vânzând produse de combatere a dăunătorilor bătând la ușile oamenilor. După ce și-a atins targetul de 252.434 de lire sterline, și-a instruit reprezentanții în vânzări, care au obținut venituri de 800.000 de lire sterline.

“100 zile de muncă grea de la 8 dimineața la 22 seara, bătând la uși și vânzând contracte de control al dăunătorilor pe căldură. Nu a fost cea mai elegantă slujbă, dar am plecat de aici ca manager care a produs venituri de un milion de dolari, cea mai bună reprezentantă de vânzări din companie și cu un salariu de șase cifre", a adăugat ea. În ciuda afirmațiilor impresionante ale lui Shelby cu privire la experiența sa în vânzări, videoclipul ei a fost în curând inundat de comentarii, spectatorii rămânând amarnic divizați. Mulți au felicitat-o pe creatoarea de conținut, în timp ce alții au spus că nu a meritat osteneala. „Literalmente, nu vreau să fiu un robot. Sunt un om, nu AI”, a scris o persoană.

Altul a comentat: „Minunată treabă! Acesta este primul meu an în vânzări, iar tu ai dreptate sută la sută! Sper să ajung și eu acolo! Economisesc suficient de mult pentru a mă întoarce la școală, astfel încât să-mi pot urmări pasiunile.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » O tânără câştigă 250.000 de lire şi deţine un Porsche Cayenne făcând un job pe care mulţi îl evită: "Trebuie să fii un robot"