Antena Meniu Search
x

O tânără de 18 ani, violată de un fotbalist din Bundesliga, într-o vilă în Ibiza

O tânără de 18 ani susţine că a fost violată de un fotbalist din Bundesliga, într-o vilă în Ibiza. Jucătorul german de fotbal, în vârstă de 25 de ani, a fost reţinut împreună cu un alt cetăţean german de aceeaşi vârstă.

de Monica Palade

la 11.06.2022, 14:49

O tânără de 18 ani, violată de un fotbalist din Bundesliga, într-o vilă în Ibiza

Presupusul viol investigat de poliția spaniolă ar fi avut loc la primele ore ale dimineții de miercuri. Iar cei doi au fost reţinuţi în cursul aceleiaşi zile. La rândul său, victima a ajuns al spital, unde a fost internată pentru îngrijiri.

Fotbalist german, acuzat de viol

Audierea va avea loc cu ușile închise, iar magistraţii vor decide dacă aceştia vor fi eliberați pe cauțiune în așteptarea unei anchete penale sau arestați preventiv. Fotbalistul arestat tocmai și-a prelungit contractul existent cu clubul său, unul dintre cele mai de succes din Germania.

Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile a confirmat: „Doi cetățeni germani au fost arestați, după ce o femeie a spus poliției că a fost agresată sexual în Ibiza. O anchetă este în derulare”.

O sursă bine plasată a spus: „Unul dintre cei doi bărbați este un fotbalist care joacă în Bundesliga”. Ziarele germane nu au scris încă despre arestare, dar aceasta a fost raportată de un ziar din Ibiza în limba spaniolă. Vila în care se spune că s-ar fi produs presupusa agresiune sexuală se află în apropiere de Cova Santa, o veche peșteră naturală cu un restaurant mare, grădină lounge și club, unde pe timpul verii sunt organizate spectacole și concerte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O tânără de 18 ani, violată de un fotbalist din Bundesliga, într-o vilă în Ibiza