Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 29 de ani a plătit cu viața prețul perfecțiunii. Luana s-a stins la câteva ore după ce și-a făcut o liposucție, în Brazilia

A plătit cu viața prețul perfecțiunii. O tânără de 29 de ani a murit după ce a decis să-și facă o liposucție, pentru că-și dorea silueta perfectă. Fata s-ar fi fost operată de un medic personal și s-a stins la câteva ore după intervenția chirurgicală.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 20:30

Luana s-a stins la câteva ore după ce și-a făcut o liposucție, în Brazilia
Luana s-a stins la câteva ore după ce și-a făcut o liposucție, în Brazilia - Instagram / luandradel

Luana a postat o poză cu ea, zâmbitoare, cu câteva ore înainte de a intra în operație. În poză, tânăra era în sala de sport și părea foarte fericită.  „În locul meu preferat”, a fost mesajul postat sub poza de pe Instagram, potrivit Mirror.

În ciuda siluetei sale, demnă de invidiat, Luana a decis să se supună unei proceduri de liposucție la un spital din orașul ei natal, São Paulo, Brazilia. Într-o declarație, conducerea spitalului a spus că a murit din cauza unei „embolie pulmonare masive”

Prețul vieții, pentru corpul perfect

„Operația a fost întreruptă și pacientul a fost supus unor teste care au evidențiat tromboză masivă. A fost transferată la UTI unde a urmat tratament medicamentos și hemodinamic. Procedura de liposucție a fost efectuată de un chirurg și anestezist privat angajat de familie.” 

Tânăra participa la reality show-ul brazilian „Power Couple” împreună cu iubitul ei João Hadad în momentul morții sale. João a spus că a fost „frânt” și trăiește „cel mai rău coșmar” după vestea morții Luanei. Și-a amintit de iubita lui ca pe o persoană „extraordinară” care „a captivat lumea cu grația și eleganța ei”.

 O anchetă cu privire la moartea Luanei este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O tânără de 29 de ani a plătit cu viața prețul perfecțiunii. Luana s-a stins la câteva ore după ce și-a făcut o liposucție, în Brazilia