Antena Meniu Search
x

O tânără mămică a murit la doar 25 de ani din cauze rămase necunoscute. Prietenii femeii, în stare de şoc: " Nu ştiu ce voi face fără tine"

Prietenii unei tinere care a murit la doar 25 de ani au ţinut să îi aducă un omagiu, după ce aceasta s-a stins din viaţă brusc, în August Bank Holiday, Anglia, în weekend. Femeia a lăsat în urma sa un copil.

de Monica Palade

la 02.09.2021, 18:53

Jess Ross, 25 de ani, din Edinburgh, a murit cu totul neaşteptat duminică, pe 29 august, lăsând în urma sa un fiu. Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii. Mama este descrisă de apropiaţi ca un „suflet frumos”, „cu o inimă mare” după tragica pierdere.

Omagiu prietenilor pentru Jess

„Sunt fără cuvinte acum. Erai atât de pură, iubitoare, un suflet adevărat. Inima ta a fost atât de mare şi am fost norocoasă să fiu numită prietena ta cea mai bună. Promit să te fac mândră şi că mă voi gândi la tine în fiecare zi. Îmi lipseşti foarte mult, mereu vei avea un loc special în inima mea. Voi fi acolo pentru Char, în timp ce va creşte şi îi voi reaminti mereu ce mamă minunată ai fost. Vei fi mereu cu mine Jess Ross , îţi mulţumesc că miş-ai fost o prietenă pe care orice fată şi-ar dori-o. Te iubesc din toată inima mea. Odihneşte-te în pace, frumoasă fată, până când ne vom revedea”.

Un alt apropiat a declarat: „Absolut devastat de ştirea pe care am primit-o în această dimineaţă. Nu-mi vine să cred. Nu mă pot gândi la altceva. Nu ştiu ce voi face fără tine. Aş vrea să ştii cât de mult te iubesc eu şi copii. Zboară cât mai sus frumoaso”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără mămică a murit la doar 25 de ani din cauze rămase necunoscute. Prietenii femeii, în stare de şoc: " Nu ştiu ce voi face fără tine"