Antena Meniu Search
x

O thailandeză a incendiat depozitul de petrol unde lucra, pentru că se săturase de stresul pe care i-l provoca şeful. Pagube de aproape 1 milion de dolari

O angajată nemulțumită ar fi aruncat în aer un depozit de petrol în care lucra, în Thailanda, deoarece spune că s-a săturat ca șeful ei să fie veşnic nemulţumit de ea, lucru care „i-ar provoca mult stres”.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 18:15

A pus incendiul din răzbunare
A pus incendiul din răzbunare - Captură Video

Ann Sriya, în vârstă de 38 de ani, ar fi incendiat o bucată de hârtie și a aruncat-o într-un container de combustibil, provocând un incendiu care a cuprins depozitul Prapakorn Oil din provincia Nakhon Pathom pe 29 noiembrie. Ea a fost arestată și a mărturisit că a comis incendierea, susținând că a fost mânată de stresul pe care i l-a provocat angajatorul ei, Pipat Ungprapakorn, în vârstă de 65 de ani, scrie Daily Mail.

Imaginile CCTV o arată pe aNN Sriya, care lucra ca șef al depozitului, intrând în hală ținând în mână ceea ce pare a fi o bucată de hârtie, după care se îndreaptă în spatele unui șir de containere.

Peste zece case au fost, de asemenea, avariate în infern

Într-un alt clip pare să se vadă flăcări deasupra unui container din depozitul cu un singur etaj, care stochează mii de galoane de rezervoare de ulei. Infernul, care a provocat pagube în valoare de 900.000 de lire sterline, s-a răspândit rapid din cauza materialului inflamabil din rezervoare, iar imaginile dramatice arată bile de foc și un fum gros ieșind din depozit. Peste 40 de mașini de pompieri au lucrat pentru a stinge incendiul.

Poliția a arestat-o ​​pe femeie, care a lucrat pentru Prapakorn Oil timp de 9 ani, la 1 decembrie și ar fi mărturisit că a comis incendierea. Potrivit oamenilor legii, ea a susținut că a fost condusă în acțiunile sale de stresul pe care i l-a provocat angajatorul ei, Pipat Ungprapakorn. Ann a fost arestată preventiv în timp ce poliția continuă ancheta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O thailandeză a incendiat depozitul de petrol unde lucra, pentru că se săturase de stresul pe care i-l provoca şeful. Pagube de aproape 1 milion de dolari