Antena Meniu Search
x

Foto „O tragedie de neimaginat”. O fetiță de cinci ani a murit arsă de vie, după ce părinții nu au reușit să îi salveze decât pe frații ei mai mari, în Țara Galilor

O decizie grea și dureroasă care oricum ar fi provocat suferință. Doi părinți trec printr-o suferință cumplită, după ce nu au reușit să o salveze din casa cuprinsă de flăcări și pe fiica lor de cinci ani. Oamenii i-au scos pe frații mai mari ai copilei, însă pentru Alysia a fost prea târziu. Micuța a murit în chinuri.

de Monica Palade

la 29.05.2023, 10:24

Incendiul a cuprins casa familiei din Pembrokeshire, vestul Țării Galilor, sâmbătă, cu puțin înainte de ora 22.00. Pentru fetiță însă nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul. Vecinul John Davies a spus că a încercat să-i consoleze pe părinții Alysiei Salisbury în orele care au urmat tragediei.

 A murit arsă de vie sub privirile părinților

„Ca și comunitate, inimile noastre sunt alături de această familie locală. Am vorbit cu părinții și suferă cumplit și o vor mai face pentru mult timp de acum încolo. Familia s-a mutat aici în urmă cu aproximativ patru ani și, deși sunt persoane foarte private, au devenit parte din comunitatea noastră. Toți fuseseră în interiorul casei când a început incendiul. Este o tragedie de necrezut”, a declarat Davies, potrivit The Sun.

Într-o declarație a poliției Dyfed-Powys, părinții au descris-o pe Alysia drept „o fiică și o soră frumoasă”. Familia este susținută de ofițeri specialiști, iar întreaga comunitate îi oferă hrană, îmbrăcăminte și sprijin.

Mai multe echipaje de pompieri au participat la stingerea incendiului, iar serviciile de urgență au continuat să lucreze pe tot parcursul nopții în încercarea de a ține focul sub control. Consilierul județean Shon Rees a declarat: „Gândurile noastre sunt în acest moment la familie, în această perioadă îngrozitoare și tragică. A pierdut absolut totul, inclusiv un copil mic, iar noi, ca și comunitate, facem tot ce putem pentru a-i sprijini”.

Pompierii au rămas la proprietate pe tot parcursul zilei de duminică, controlând mai multe zone fierbinți care au rămas în interiorul casei. Au deschis și o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „O tragedie de neimaginat”. O fetiță de cinci ani a murit arsă de vie, după ce părinții nu au reușit să îi salveze decât pe frații ei mai mari, în Țara Galilor