Antena Meniu Search
x

Pact de crimă-sinucidere, eşuat. O femeie și-a împușcat mortal soțul imobilizat la pat, apoi s-a baricadat în spital ore bune, în SUA

Pact de tip crimă-sinucidere, eşuat. Ellen Gilland, în vârstă de 76 de ani, este acuzată că și-a împușcat soțul imobilizat la pat, Jerry Gilland, la Spitalul AdventHealth din Daytona Beach, în jurul orei 11:30, sâmbătă, înainte de a fi arestată.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 19:06

Potrivit anchetatorilor, cei doi încheiaseră un pact pentru a comite o crimă-sinucidere dacă starea de sănătate a lui Jerry continua să se deterioreze. ''Scopul era ca el să o facă, dar nu avea putere, așa că ea a trebuit să o facă pentru el'', a declarat duminică șeful poliției din Daytona Beach, Jakari Young, după cum a raportat ClickOrlando.

Soţul femeii era în fază terminală

Ellen le-ar fi spus ofițerilor că soțul ei, în vârstă de 77 de ani, era bolnav de ceva timp și că cei doi plănuiseră totul în urmă cu trei săptămâni. După ce și-a împușcat soțul bolnav, ea s-a baricadat în camera lui, refuzând să iasă până la ora 15:30, au spus autoritățile. Femeia a fost arestată după ce trupele SWAT au reuşit să-i distragă atenţia. 

Jerry Gilland era singur în camera lui de spital în momentul împușcăturii și nimeni altcineva nu a fost rănit. O parte a spitalului a fost evacuată, iar unii medici, asistente și alți pacienţi sau aparţinători s-au adăpostit în dulapuri și camere încuiate în timpul blocajului de câteva ore care a urmat.

Deși Ellen nu a amenințat niciodată că îi va împușca pe ofițerii de poliție care au răspuns, nu a lăsat niciodată arma jos. De teama unui potențial schimb de focuri, echipa SWAT care a fost chemată la fața locului a desfășurat un dispozitiv cunoscut sub numele de flash bang.

Femeia a apărut, duminică, pentru prima dată în faţa justiției. Judecătorul a ordonat ca aceasta să fie ținută în închisoare fără posibilitatea de a ieşi pe cauţiune, notează New York Post

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Pact de crimă-sinucidere, eşuat. O femeie și-a împușcat mortal soțul imobilizat la pat, apoi s-a baricadat în spital ore bune, în SUA