Antena Meniu Search
x

Video Pasagerii unui avion, călcaţi în picioare de o femeie care voia să ajungă la locul de la geam. Gestul, aspru criticat: "Un act criminal"

Incident revoltător filmat la bordul unui avion în zbor. O femeie a călcat, la propriu, peste oameni, mânată de o singură dorinţă: să ajungă la locul de la geam. Imaginile au fost intens comentate pe reţelele de socializare, unde gestul pasagerei nemulţumite a fost aspru criticat, dar a atras şi reacţii amuzate.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 18:04

O femeie a călcat, la propriu, peste pasagerii din avion
O femeie a călcat, la propriu, peste pasagerii din avion - Captură video Twitter

Îmbrăcată cu un tricou roz şi cu o pereche de pantaloni de pijama asortaţi, pasagera avionului era greu de ratat. Agilă, femeia s-a căţărat peste scaunele celorlalţi oameni de la bordul aeronavei, dornică să traverseze întregul rând, până la locul de la geam. Surprinşi, mai mulţi bărbaţi o privesc înmărmuriţi în timp ce trece peste ei, relatează Daily Star. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, unde au provocat un val de reacţii, majoritatea revoltate de gest.

Pasagera, filmată când sare peste oamenii din avion

Filmuleţul de 19 secunde a fost publicat pe Twitter, fără a fi precizate informaţii despre data incidentului, operatorul de zbor sau cursa efectuată. Un utilizator ai reţelei de socializare a acuzat-o pe femeie că se face vinovată de un "act criminal", "cel mai rău pe care l-am văzut vreodată la bordul unui avion". "A ţinut-o tot aşa timp de şapte ore, cât a durat zborul".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » Pasagerii unui avion, călcaţi în picioare de o femeie care voia să ajungă la locul de la geam. Gestul, aspru criticat: "Un act criminal"