Antena Meniu Search
x

Video Pescari captivi în apele învolburate, după ce au fost încolţiţi de rechini. Americanii riscau să fie mâncaţi dacă autorităţile nu ajungeau la timp

Garda de Coastă a Statelor Unite a salvat la limită trei pescari care riscau să fie mâncaţi de rechini. Cei trei au fost găsiţi în Golful Mexic, după ce barca lor s-a scufundat.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 08:23

Vezi și

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, lăsându-i pe pescari în apele învolburate, populate de rechini. Căutările au început după ce un membru al familiei a anunţat că unul dintre bărbaţi lipseşte. 

Aceştia au stat aproape 24 de ore în apa rece şi riscau să intre în şoc hipotermic, spun autorităţile. Garda de Coastă a anunţat că cei trei se apărau cu mâinile goale împotriva rechinilor, până când un elicopter de salvare a venit în ajutorul lor. Nici până acum nu a fost anunţată cauza scufundării bărcii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Pescari captivi în apele învolburate, după ce au fost încolţiţi de rechini. Americanii riscau să fie mâncaţi dacă autorităţile nu ajungeau la timp