Antena Meniu Search
x

Video Picnic cu peste 4.000 de oameni, pe celebrul bulevard Champs Elysees din Paris. Invitaţii au primit coşuri gratuite cu delicatese pregătite cofetari faimoşi

Un picnic ce n-a văzut Parisul a adunat peste patru mii de oameni, ieri, pe celebrul bulevard Champs Elysees. Invitaţii au primit coşuri gratuite cu delicatese pregătite de patiseri şi cofetari faimoşi. S-au bucurat să vadă că mai au loc şi ei, oameni obişnuiţi, pe artera devenită un mare mall pentru turişti bogaţi. 

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 20:20

O față de masă lungă de aproape un sfert de kilometru a fost întinsă pe Champs-Élysées, cu pornire de la Arcul de Triumf. Invitaţii au primit perne confortabile de la organizatori şi o mulţime de bunătăţi.

Peste 4.000 de oameni au participat la picnicul din Paris

"Avem trei coșuri complet diferite. Avem coșul Ladurée, care arată grozav, coşul Pierre Hermé , care arată şi el foarte bine și acesta, nu știu ce este", spune Djamila Ketir, un localnic care a participat la picnic. 

Vezi și

"Vedeți, peste tot în jurul nostru, sunt opt bucătării temporare. Sunt organizate, gestionate și conduse de toți marii bucătari care se află chiar în spatele meu, marii bucătari ai Champs Elysée", a declarat Marc-Antoine Jamet, președintele Comitetului Champs-Élysées.

Aproape 300.000 de oameni s-au înscris la tragerea la sorţi pentru evenimentul numit Marele Picnic. Cei mai impresionaţi au fost turiştii, care s-au plimbat în voie pe celebrul bulevard şi s-au delectat cu cele mai fine preparate cu care se laudă Parisul.

Organizatorii Marelui Picnic încearcă să refacă relaţia dintre localnici şi Champs-Élysées. Odinioară locul lor preferat de promenadă, bulevardul a început să fie ocolit de parizieni de când au apărut buticuri de lux în locul cinematografelor şi magazinelor populare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Mapamond » Picnic cu peste 4.000 de oameni, pe celebrul bulevard Champs Elysees din Paris. Invitaţii au primit coşuri gratuite cu delicatese pregătite cofetari faimoşi