Antena Meniu Search
x

Galerie foto Plimbare mortală: O mamă a patru copii, în vârstă de 26 de ani, a căzut de pe o stâncă de la 30 de metri, în SUA. Soţul femeii se afla cu ea în acel moment

Sfârşit dramatic pentru o mamă a patru copii. Femeia de 26 de ani se plimba cu soţul său, când a căzut de pe o stâncă de la 30 de metri înălţime, în Utah, Statele Unite. Poliţiştii investighează acum incidentul.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 16:16

Candice Thompson era cu soţul său, Colton, când a plonjat de pe vârful „Bulls Head”, duminică. Şeriful din Sevier a declarat că echipa lor de căutare şi salvare a fost alertată cu privire la faptul că o persoană a căzut şi că a început imediat cercetările de îndată ce a ajuns la faţa locului.

„În acel moment, soțul era cu ea și a sunat la 911, în timp ce alerga încercând să ajungă la ea”. Salvatorii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze pe femeie. Thompson a fost dusă cu ambulanța la un spital din apropiere, dar, din păcate, nu a supraviețuit. Rănile suferite în timpul căderii au fost mult prea grave.

Patru copii orfani de mamă 

Fostă majoretă în liceu, Thompson a lucrat ca tehnician de unghii într-un salon din Richfield, Utah. Tânăra şi soțul ei, Colton, erau căsătoriți de opt ani. „Avea o clientelă grozavă și era foarte talentată în ceea ce făcea. Îi plăceau drumețiile, pescuitul, campingul, mersul pe ATV-uri și focurile de tabără, dar prioritatea ei numărul 1 era timpul petrecut cu familia ei”, se arată în necrologul său.

Moartea este cercetată de oamenii legii, dar deocamdată nu pare nimic suspect. Potrivit biroului șerifului, dovezile de până acum indică că decesul a fost un accident. Patru copii au rămas orfani de mamă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Plimbare mortală: O mamă a patru copii, în vârstă de 26 de ani, a căzut de pe o stâncă de la 30 de metri, în SUA. Soţul femeii se afla cu ea în acel moment