Antena Meniu Search
x

Puterea internetului: Un câine a rămas singur pe un aeroport din Italia, după ce stăpânul său a murit subit. Povestea lui Nintendo a făcut înconjurul lumii

Călătorea alături de omul său şi era fericit, dar bucuria i-a fost brusc întreruptă de un eveniment nefericit. Stăpânul lui a murit subit în timp ce se afla pe un aeroport din Italia. Rămas singur şi fără cel mai bun prieten al său, patrupedul a primit sprijin de unde se aştepta mai puţin.

de Monica Palade

la 20.04.2023, 10:45

Puterea internetului: Un câine a rămas singur pe un aeroport din Italia, după ce stăpânul său a murit subit. Povestea lui Nintendo a făcut înconjurul lumii - Fan Page

Voluntarii unei asociaţii pentru protecţia câinilor au sărit în ajutorul animalului şi au făcut un apel public pe internet pentru a-i găsi rudele stabilite în Statele Unite, după ce stăpânul său care se afla în Italia ca şi turist a murit pe neaşteptate.

Rămas singur fără stăpân

„Internetul este fantastic”, au anunţat voluntarii, care au ținut să mulțumească tuturor utilizatorilor de rețele sociale care s-au mobilizat în masă pentru a găsi o casă lui Nintendo, o femelă bull terrier. Povestea câinelui a început în urmă cu câteva zile pe Aeroportul Internațional Bari-Karol Wojtyla, când s-a trezit brusc singură la aeroport, după ce omul ei cu care călătorea a murit, scrie Fan Page.

Căţeluşa era docilă și îmblânzită, dar din motive evidente a fost dusă la adăpost în aşteptarea rudelor. „Este microcipată, se află în adăpost şi așteaptă să vadă dacă vreunul dintre membrii familiei va putea avea grijă de ea. Scopul postării este de a găsi, împreună cu poliştii rudele decedatului cât mai curând. Nu putem furniza datele din motive de confidențialitate, dar căutăm ajutor în grupuri internaționale pentru a putea ajunge rapid la rudele și apropiaţii bull terrier-ului”, se arată în postare.

Câteva ore mai târziu, asociaţia a anunţat că s-a rezolvat cazul. Sora stăpânului câinelui s-a oferit să îl ia acasă. Acum ambasada SUA în Italia se ocupă de cazul repatrierii animalului. „Facebook și-a făcut datoria”, au mai scris voluntarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Puterea internetului: Un câine a rămas singur pe un aeroport din Italia, după ce stăpânul său a murit subit. Povestea lui Nintendo a făcut înconjurul lumii