Antena Meniu Search
x

Rămasă văduvă la 15 zile după nuntă, o femeie din India a trăit 36 de ani deghizată în bărbat. Ca să-şi crească fiica, lucra pe şantier

O femeie din India a trăit timp de aproape 36 de ani deghizată în bărbat, ascunzându-şi identitatea reală, de teama abuzurilor sexuale cărora ea sau fiica sa ar fi putut să le cadă victime. Rămasă văduvă la doar 15 zile după nuntă, indianca susţine că viaţa nu i-a dat de ales.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 13:10

Secretul femeii, bine păstrat timp de 36 de ani
Secretul femeii, bine păstrat timp de 36 de ani - Mirror

O femeie din India, acum în vârstă de 57 de ani, a reuşit să păstreze cu sfinţenie un mare secret timp de mai bine de jumătate din viaţă. Pentru aproape 36 de ani, şi-a ascuns adevărata identitate, prefăcându-se că e bărbat. Totul pentru a-şi proteja fiica de posibilii agresori care ar fi văzut-o, altfel, drept o "ţintă uşoară", spune S. Petchiammal, potrivit Mirror.

Rămasă văduvă, a ales să trăiască în straie bărbăteşti

Indianca povesteşte că a rămas văduvă la doar 15 zile după nuntă, pe când avea doar 20 de ani. Tânără şi lipsită de apărare, a conceput planul de a trăi deghizată în bărbat atunci când a descoperit că avea să devină mamă. În primă fază, se temea pentru propria siguranţă şi spera să nu fie agresată sexual de locuitorii oraşului său natal. Aşa că şi-a tăiat părul, şi-a schimbat pe cât posibil înfăţişarea şi s-a mutat într-o localitate unde nimini nu o cunoştea. Iar acolo a luat viaţa de la zero, cunoscută sub numele de Muthu.

"Mi-am pierdut soţul, pe Siva, la doar 15 zile după căsătorie. Aveam 20 de ani, iar în acelaşi an s-a născut Shanmugasundari", a povestit ea pentru The New Indian Express. "Am decis să nu mă mai căsătoresc şi să-mi cresc singură fiica, deşi eram conştientă că va fi dificil. Am lucrat pe şantier, în hoteluri, la ceainării. (...) Doar rudele apropiate ştiu că sunt femeie", a adăugat indianca. Chiar şi documentele - cartea de identitate cu care a participat la votul electoral - atesta faptul că e de sex masculin. Are de gând să păstreze identitatea de Muthu până în ziua morţii, însă faptul că autorităţile i-au descoperit secretul o împiedică să ceară ajutor financiar din partea Guvernului Indiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Rămasă văduvă la 15 zile după nuntă, o femeie din India a trăit 36 de ani deghizată în bărbat. Ca să-şi crească fiica, lucra pe şantier