Antena Meniu Search
x

Rămăşiţele umane ale unor copii, găsite într-un congelator de poliţiştii din Boston. "E mai mult un mister decât o crimă"

Poliţiştii din Boston au făcut o descoperire şocantă într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial al oraşului. După ce au găsit rămăşiţele unui bebeluş într-un congelator, la doar o zi mai târziu, au dat peste cadavrele altor copii, în aceeaşi locuinţă, potrivit NBC 10.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 11:43

Casa din Boston
Poliţiştii au găsit rămăşiţele a patru copii într-un apartament din Boston - Twitter

Poliția a anunțat luni că au fost finalizate autopsiile a doi băieţi și două fetiţe, ale căror rămășițe au fost preluate dintr-o proprietate din Boston, SUA, pe 17 și 18 noiembrie.

În prima zi, ofiţerii au percheziţionat apartamentul după un apel din partea unui membru al personalului de curățenie, care susţinea că a găsit cadavrul unui "fetus sau bebeluș" în congelator. La doar 24 de ore mai târziu, Departamentul de Poliție din Boston a confirmat descoperirea "a ceea ce părea a fi alte rămășițe umane".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele rămășițe au fost găsite în timp ce personalul de curăţenie pregătea apartamentul pentru un nou chiriaș. 

"Este mai mult un mister decât o crimă, în momentul acesta”, a transmis purtătorul de cuvânt al procurorului Kevin Hayden, din comitatul Suffolk, James Borghesani. El a declarat săptămâna trecută că procurorii au încercat din greu să stabilească dacă a fost comisă o infracțiune, din cauza înghețării cadavrelor.

Descoperirile înspăimântătoare i-au șocat pe membrii comunității din suburbia Bostonului, East Broadway. "Tu doar speri și te rogi pentru umanitate, te rogi pentru familia care a pierdut copilul", a declarat un vecin pentru NBC 10.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Rămăşiţele umane ale unor copii, găsite într-un congelator de poliţiştii din Boston. "E mai mult un mister decât o crimă"