Antena Meniu Search
x
LIVE

Rămăşiţele umane ale unor copii, găsite într-un congelator de poliţiştii din Boston. "E mai mult un mister decât o crimă"

Poliţiştii din Boston au făcut o descoperire şocantă într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial al oraşului. După ce au găsit rămăşiţele unui bebeluş într-un congelator, la doar o zi mai târziu, au dat peste cadavrele altor copii, în aceeaşi locuinţă, potrivit NBC 10.

De Redactia Observator la 29.11.2022, 11:43
Casa din Boston
Poliţiştii au găsit rămăşiţele a patru copii într-un apartament din Boston - Twitter

Poliția a anunțat luni că au fost finalizate autopsiile a doi băieţi și două fetiţe, ale căror rămășițe au fost preluate dintr-o proprietate din Boston, SUA, pe 17 și 18 noiembrie.

În prima zi, ofiţerii au percheziţionat apartamentul după un apel din partea unui membru al personalului de curățenie, care susţinea că a găsit cadavrul unui "fetus sau bebeluș" în congelator. La doar 24 de ore mai târziu, Departamentul de Poliție din Boston a confirmat descoperirea "a ceea ce părea a fi alte rămășițe umane".

Pe acelaşi subiect

Primele rămășițe au fost găsite în timp ce personalul de curăţenie pregătea apartamentul pentru un nou chiriaș. 

"Este mai mult un mister decât o crimă, în momentul acesta”, a transmis purtătorul de cuvânt al procurorului Kevin Hayden, din comitatul Suffolk, James Borghesani. El a declarat săptămâna trecută că procurorii au încercat din greu să stabilească dacă a fost comisă o infracțiune, din cauza înghețării cadavrelor.

Descoperirile înspăimântătoare i-au șocat pe membrii comunității din suburbia Bostonului, East Broadway. "Tu doar speri și te rogi pentru umanitate, te rogi pentru familia care a pierdut copilul", a declarat un vecin pentru NBC 10.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Rămăşiţele umane ale unor copii, găsite într-un congelator de poliţiştii din Boston. "E mai mult un mister decât o crimă"