Antena Meniu Search
x

Râuri de lacrimi, în amintirea unui cuplu de vis. Doi tineri îndrăgostiţi şi-au găsit sfârşitul într-un accident brutal, deşi meritau tot ce era mai bun în viaţă

Un accident rutier tragic a pus capăt, mult prea devreme, vieţilor lui Ellie Marsden şi Ryan Duffy. Cei doi tineri, de 20, respectiv 24 de ani, formau un cuplu de poveste, descris de apropiaţi în cele mai frumoase cuvinte. Impactul le-a fost, însă, fatal, lăsând în urmă două familii îndurerate, care au pierdut şirul lacrimilor vărsate pentru copiii lor pe veci pierduţi.

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 22:58

Ellie Marsden şi Ryan Duffy, doi tineri decedaţi într-un accident de maşină
Ellie Marsden şi Ryan Duffy, doi tineri decedaţi într-un accident de maşină - Cumbria Police

O pereche de vis. Asta spun apropiaţii despre Ryan Duffy, în vârstă de 24 de ani, şi Ellie Marsden, de 20 de ani, doi tineri care şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină. Cei doi se aflau într-o dubă de culoare albă, în oraşul englez Cambria, când norocul parcă şi-a întors faţa de la ei. Trupurile lor au fost descoperite la marginea drumului duminică, ambii fiind declaraţi morţi la faţa locului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva, relatează The Sun.

Părinții, devastați, au adus un tribut perechii. "Nu există cuvinte pentru a o descrie măcar pe departe pe frumoasa noastră fiică, Ellie. Cum am putea explica lumii întregi cât de iubitoare, frumoasă, amabilă și grijulie este Ellie - nu a fost, ci este", şi-a început familia fetei discursul. „Ellie devenise o tânără uimitoare, cu toate calitățile pe care nu le poți decât spera de la o fiică. Plină de viaţă, cu simţul umorului". Familia victimei dă frâu liber amintirilor, vorbind despre profesorii lui Ellie, care aveau numai laude la adresa acesteia. Tânăra a lucrat ca îngrijitoare la Golborne Day Center, acolo unde încerca să îi facă pe toți clienții ajunşi la bătrâneţe „să se simtă iubiți și fericiți”.

"Ellie a descoperit dragostea alături de Ryan și suntem recunoscători că a găsit pe cineva care a făcut-o atât de fericită, cu care a împărtășit atâtea momente tandre și plăcute", mai spun părinţii fetei. "Toți cei care au avut plăcerea și onoarea de a o cunoaşte pe Ellie sunt binecuvântați. Este trist că atât de mulți oameni care urmau să o cunoască în timpul vieții ei nu vor ajunge niciodată să petreacă timp cu frumoasa noastră fiică. Frumusețea lui Ellie era uluitoare, atât cea fizică, dar mai ales cea interioară. Vom avea inima frântă pentru o eternitate."

Familia lui Ryan a adus, de asemenea, un omagiu tânărului pescar amator, care încerca întotdeauna să prindă "peştele cel mare". Tânărul este descris de apropiaţi drept un fiu şi prieten bun, devotat celor dragi, dar mai ales iubitei sale, Ellie. "Avea o inimă mare și o personalitate pe măsură și era adorat de toți cei care îl cunoșteau. (...) Suntem devastaţi după moartea sa şi ne va fi foarte dor de el în fiecare zi, până când îl vom întâlni din nou". Mama lui Ryan a completat: "El a fost întreaga mea lume şi eu mă voi pierde fără el".

Poliția a demarat o anchetă, pentru a elucida ce a provocat accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Râuri de lacrimi, în amintirea unui cuplu de vis. Doi tineri îndrăgostiţi şi-au găsit sfârşitul într-un accident brutal, deşi meritau tot ce era mai bun în viaţă