Antena Meniu Search
x

Video "Războiul" şezlongurilor într-un hotel din Spania. Turiştii se îmbrâncesc şi stau la cozi ore întregi pentru a prinde un loc lângă piscină

Bătălia pe șezlongurile de pe Costa del Sol este din ce în ce mai aprigă. Mai mulţi turişti britanici au început să se întindă pe jos, în timp ce stau la cozi interminabile dis de dimineaţă, pentru a prinde un scaun lângă piscină. Imaginile cu îmbrânceala turiştilor au făcut senzaţie pe internet.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 20:24

Vezi și

Războiul șezlongurilor din sudul Spaniei continuă fără încetare în timpul vacanței de vară, unele familii își trimit chiar și copiii pentru a-i întrece pe turiştii mai în vârstă la piscină. Imaginile arată cum unii au așteptat până la două ore pentru a prinde un şezlong la hotelul de patru stele Estival Torrequebrada, lângă Málaga, la începutul acestei luni, relatează Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un oaspete a distribuit o imagine cu coada de la piscina copiilor, unde un părinte obosit a fost văzut întins pe jos, folosindu-și rucsacul pe post de pernă. Într-o filmare, bărbați și femei au fost, de asemenea, pozați apărând cu mult înainte ca plaja și piscinele să se deschidă pentru a se asigura că obțin cel mai bun loc și majoritatea au adus un scaun și o carte pentru a petrece timpul. Un martor a spus că, odată ce poarta s-a deschis în fiecare dimineață, a urmat „nebunia”, cu „oameni alergând literalmente înăuntru”. Unii părinți și-au împins copiii înainte ca să treacă pe lângă alţi oaspeți.

Pe acelaşi subiect

Imaginile cu haosul creat la resort au devenit virale

Un utilizator de pe TikTok de la un alt hotel din Torremolinos, pe Costa del Sol, a râs în timp ce a filmat goana haotică de sâmbătă, după ce piscina s-a deschis la ora 10 dimineața, cu oamenii care roiau să prindă un scaun. Un alt utilizator de pe Twitter a arătat o scenă cu oameni care alergau să arunce prosoapele pe șezlonguri pentru a le rezerva înainte de a pleca din nou în masă la restaurant.

„Există două piscine, dar doar una pentru copii, așa că toată lumea vrea să se apropie cât mai mult de tobogane. Cu siguranță nu există suficiente șezlonguri pentru numărul de oaspeți din hotel. Dar de îndată ce salvamarul deschide poarta, oamenii intră literalmente, cineva și-a trimis copiii să alerge înaintea adulților. Este o nebunie. Am fost acolo cu o săptămână înainte de începerea sărbătorilor, așa că doar Dumnezeu știe cum e acum”, a scris una dintre turiste.

Turiştii au venit şi cu 3 ore înainte de deschidere pentru a prinde un loc

Filmările din acest weekend arată o coadă uriașă de oameni stând la coadă, în timp ce speră să pună mâna pe cele mai bune şezlonguri. Aceasta vine după ce turiștii din Tenerife au fost catalogați drept „războinici pentru șezlonguri”, după ce au fost văzuți întinzând șezlonguri la ora 6:30, cu trei ore și jumătate înainte ca piscina să fie deschisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » "Războiul" şezlongurilor într-un hotel din Spania. Turiştii se îmbrâncesc şi stau la cozi ore întregi pentru a prinde un loc lângă piscină