Antena Meniu Search
x

Răzbunarea cruntă a unui mire care a descoperit că viitoarea soţie l-a înşelat cu cel mai bun prieten. Gestul făcut la nuntă l-a transformat într-o "legendă"

Un bărbat a găsit o modalitate dureroasă de a se răzbuna pe cea care avea să-i devină soţie. Cu puţin timp înainte nuntă, omul a aflat că femeia alături de care voia să-şi petreacă tot restul vieţii l-a înşelat cu cel mai bun prieten al său care îi era şi cavaler de onoare.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 15:19

Răzbunarea cruntă a unui mire care a descoperit că viitoarea soţie l-a înşelat cu cel mai bun prieten. Gestul făcut la nuntă l-a transformat într-o "legendă"
- Profimedia - imagine ilustrativă

Bărbatul şi-a ţinut planul secret până în momentul în care a trebuit să ţină un discurs în calitate de mire. "Chiar înainte să încep, vin acum plicuri, dacă ați putea să le deschideți cu toții. Voi pleca acum", a spus mirele. Apoi el şi familia sa au plecat de la nuntă, lăsând toate cheltuielile pe seama miresei şi a familiei acesteia. În plicuri se aflau fotografii cu mireasa, surprinsă în timp ce îl înşela cu prietenul său. Aşa ca pe lângă cheltuielile aferente ceremoniei şi petrecerii, femeia a trebuit să suporte şi ruşinea publică.

Întreaga poveste a fost relatată în cadrul unui podcast difuzat pe TikTok, notează DailyStar. Gazda emisiunii, precum şi invitata sa l-au lăudat pe bărbat pentru modul în care a gestionat întreaga situaţie. Şi cei care au urmărit podcastul au fost de acord cu mirele. Clipul a strâns în scurt timp peste 100.000 de aprecieri. "În viață este totul despre sincronizare!! Ce legendă!", a fost comentariul lăsat de unul dintre fanii podcastului. "Nu-l acuz deloc!! Aș face la fel", a spus un alt bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Răzbunarea cruntă a unui mire care a descoperit că viitoarea soţie l-a înşelat cu cel mai bun prieten. Gestul făcut la nuntă l-a transformat într-o "legendă"