Antena Meniu Search
x

Foto "Restul vieții mele va fi o scrisoare de dragoste pentru el". Tânăr din SUA, ucis în fața iubitei. Criminala i-a ademenit mințind că i s-a stricat mașina

Minte criminală la doar 21 de ani. O tânără din SUA a ucis cu sânge rece un bărbat de 22 de ani. Tânăra s-a prefăcut că are mașina stricată și, fără să știe că face o greșeală fatală, tânărul s-a oferit să o ajute. Din acel moment până la crima odioasă, a fost doar un singur pas.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 18:49

Tânăr din SUA, ucis în fața iubitei. Criminala i-a ademenit mințind că i s-a stricat mașina
Tânăr din SUA, ucis în fața iubitei. Criminala i-a ademenit mințind că i s-a stricat mașina - Clay County Sheriff's Office, Facebook

Jasmine Hider, 21 de ani, l-a ucis pe Adam Simjee, 22 de ani, după ce a pus un plan bine gândit în aplicare. Tânărul era alturi de iubita lui, Mikayla Paulus, 20 de ani. Cei doi erau în mașină și voiau să meargă să vadă cascadele, în Alabama. La un moment dat, Jasmine le-a apărut în drum. Părea că are probleme cu mașina așa că cei doi au oprit ca să-i dea o mână de ajutor, potrivit Mirror.

S-a prefăcut că are nevoie de ajutor, apoi l-a ucis

Fata le-a spus că mașina ei este stricată și, dornic să ajute, Adam și-a sunat chiar și tatăl mecanic pentru a-l întreba cum poate rezolva problema. În realitate, mașina era stricată de câteva săptămâni, însă era doar un plan prin care jefuia oamenii care se ofereau să o ajute. La un moment dat, tânăra a scos o armă și le-a ordonat celor doi „să-și golească buzunarele și să intre în pădure”. Adam s-a panicat și, în speranța că se va înțelege cu tânăra, i-a spus „tot ce avem este în dubă”. N-a fost suficient pentru Jasmine așa că, fără ezitare, a apăsat pe trăgaci și l-a împușcat pe Adam dar și pe iubita lui. 

Pentru că Adam a fost rănit mai grav, Mikayla a încercat să-l țină în viață cât a putut. Și-a dat bluza jos și a încercat să oprească sângerarea severă de la rana băiatului, dar și să-l resusciteze. Din păcate, era prea târziu pentru iubitul ei.

Pe acelaşi subiect

Iubita băiatului, devastată

Iubita lui Adam a supraviețuit atacului, însă a rămas cu răni sufletești care nu se vor vindeca niciodată. A trecut un an de la incidentul care i-a schimbat viața însă nu trece o zi fără să se gâdească la scenele de atunci. 

Acesta este doar primul an al multora fără el, dar îl văd peste tot. Nu trece niciodată un moment în care să nu-mi fie în minte. Restul vieții mele va fi o scrisoare de dragoste pentru el. Îmi va fi dor de tine și o să te iubesc pentru totdeauna, băiat dulce", a declarat iubita tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Restul vieții mele va fi o scrisoare de dragoste pentru el". Tânăr din SUA, ucis în fața iubitei. Criminala i-a ademenit mințind că i s-a stricat mașina