Antena Meniu Search
x

Român mort, înecat în Italia, după ce a pus pariu, pe o sticlă de băutură, că poate traversa înot un lac

Un român de 49 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, înecat în Lacul Albano, la circa 20 de kilometri de Roma, capitala Italiei.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 17:40

Mai mulţi scafandri au intervenit pentru a scoate din apă trupul neînsufleţit al românului
Mai mulţi scafandri au intervenit pentru a scoate din apă trupul neînsufleţit al românului - Roma Today
  • Românul mort în Italia avea 49 de ani.

Românul, considerat un om al străzii, şi-a petrecut seara de miercuri pe malul Lacului Albano, alături de câţiva conaţionali. Românii au consumat, din plin, băuturi alcoolice. Conform Roma Today, la un moment dat, românul de 49 de ani şi un alt bărbat din grup au pus un pariu nebun.

Cei doi au pus pariu pe o sticlă de băutură că pot traversa Lacul Albano înot, în miezul nopţii. Bărbatul cu care s-a pus pariul a reuşit să revină la mal, însă românul de 49 de ani a fost de negăsit.

Culmea este că membrii grupului şi-au dat seama că românul de 49 de ani nu mai este cu ei abia joi dimineaţa, când s-au trezit din beţie. Doi tineri, care se plimbau cu două ambarcaţiuni pe lac, au sesizat, la un moment dat, trupul neînsufleţit al românului. Au solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, la faţa locului fiind trimişi şi câţiva scafandri pentru a putea scoate din apă trupul neînsufleţit al românului.

Ancheta a scos la iveală faptul că, într-adevăr, cei doi bărbaţi puseseră pariu că pot traversa lacul înot, dar şi că membrii grupului de români au remarcat cu întârziere lipsa bărbatului de 49 de ani din cauza consumului excesiv de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Român mort, înecat în Italia, după ce a pus pariu, pe o sticlă de băutură, că poate traversa înot un lac