Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă moartă, după ce a fost călcată de propria mașină, în Austria. Mama femeii a fost martoră la teribulul accident

Moarte înfiorătoare pentru o româncă, în Austria. Femeia tocmai plecase de la cazarea unde înnoptase, își cărase bagajele în mașină și se pregătea de plecare, când a coborât iar să verifice ceva.

de Monica Palade

la 03.03.2023 , 19:06

Româncă moartă, după ce a fost călcată de propria mașină, în Austria. Mama femeii a fost martoră la teribulul accident - Profimedia

A fost momentul când autoturismul a pornit și a lovit-o în plin. Românca de 65 de ani a căzut la pământ, după care a fost târâtă pe carosabil, scrie meinbezirk.at.

A murit în fața mamei sale

Tragedia a avut loc chiar în fața mamei femeii, alături de care călătorea, în Bad Schallerbach. Se pare că româncele se îndreptau spre casă.

Articolul continuă după reclamă

„Din motive care nu au fost încă clarificate, femeia a fost lovită de propria mașină, a căzut și a fost târâtă pe carosabil. Femeia de 65 de ani a fost rănită atât de grav încât a murit la locul accidentului, în ciuda măsurilor de resuscitare imediate efectuate de către personalul de prim ajutor și salvatori”, susțin autoritățile austriece.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Româncă moartă, după ce a fost călcată de propria mașină, în Austria. Mama femeii a fost martoră la teribulul accident