Antena Meniu Search
x

Româncă violată şi ucisă în Germania de un criminal în serie. Luciana avea doar 41 de ani şi în urma sa a rămas o fetiţă de 12 ani

Sfârşit dramatic pentru o româncă de 41 de ani din Germania. Femeia a fost violată şi ucisă în propriul apartament de pe strada Gaußstraße.

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 10:05

După cercetări ample, acum anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul de 32 de ani, care a fost arestat la scurt timp după fapta care a avut loc pe 18 octombrie 2021, este de fapt un criminal în serie şi că ar de-a lungul timpului ar fi atacat mai multe femei.

Luciana a fost găsită moartă a doua zi

Luciana, care lucra ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Mannheim, se afla acasă şi vorbea cu o prietenă la telefon, când a sunat cineva la uşă. Conversaţia s-a încheiat brusc. Ca şi viaţa românecei. A fost găsită a doua zi dimineaţa. Mama unei fetiţe de 12 ani, românca fusese violată şi sugrumată. Amprentele găsite la faţa locului i-au ajutat pe anchetatori să-l identifice şi să-l aresteze pe criminal, care se ascundea în casa unei cunoştinţe din Duisburg şi care trăia mai mult pe străzi, la mai bine de o lună de la faptă.

Acum, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul cdu probleme psihice s-ar face vinovat de mai multe fapte. Potrivit anchetatorilor, în aceeaşi seară când a ucis-o pe Luciana, suspectul a urmărit o femeie necunoscută de la Gara Centrală Heidelberg până la apartamentul ei din oraș. Acolo se presupune că i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri și a trântit-o la pământ. Abia când un vecin a auzit strigătele de ajutor, bărbatul i-a dat drumul victimei, nu înainte de a-i fura rucsacul. Două zile mai târziu, pe 20 octombrie, agresorul a atacat o altă femeie în zona pieței Dionysiusplatz și a încercat inițial să-i smulgă geanta de pe umăr. Deoarece victima nu a cedat, se spune că acuzatul a lovit-o de mai multe ori în față cu pumnii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Româncă violată şi ucisă în Germania de un criminal în serie. Luciana avea doar 41 de ani şi în urma sa a rămas o fetiţă de 12 ani