Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rugămintea cutremurătoare a unui tată, aflat pe patul de spital, în SUA, către copiii săi. "Am greșit mult"

Travis Campbell luptă pentru viața sa, pe patul de spital, după ce a contractat coroavirusul. Bărbatul din Bristol a făcut mai multe înregistrări video pentru copiii săi, în cazul în care nu va reuși să învingă boala. Într-unul din filmulețe, bărbatul i-a cerut fiului său, ca în cazul în care el nu va mai fi, să-și conducă sora la altar, când aceasta va decide să se căsătorească.

de Redactia Observator

la 07.08.2021 , 17:42

Rugămintea cutremurătoare a unui tată, aflat pe patul de spital, în SUA, către copiii săi. "Am greșit mult" Rugămintea cutremurătoare a unui tată, aflat pe patul de spital, în SUA, către copiii săi. "Am greșit mult" - Facebook

Travis Campbell se află în spital de la sfârșitul lunii iulie. Inițial, bărbatul a refuzat să se vaccineze anti-COVID, iar acum acesta a ajuns cel mai mare regret al său. 

“Am greșit mult. Nu mi-am făcut vaccinul, am făcut o greșeală, recunosc”, spune Campbell, într-una din înregistrările sale, încercând să respire cu ajutorul măștii de oxygen, potrivit CNN.

Pentru că starea sa s-a degradat de la o zi la alta, americanul a decis să-și sune copiii cu o rugăminte cutremurătoare. “L-am sunat pe fiul meu de 14 ani șI l-am rugat, ca în cazul în care eu nu voi mai fi, să-și conducă sora la altar”.

Articolul continuă după reclamă

Întrebat de ce nu s-a vaccinat, Travis le-a mărturisit jurnaliștilor că nu a mai considerat că este necesar, după ce întreaga sa familie a contractat virusul, la începutul anului 2020. De asemenea, bărbatul a explicat că locuișete într-o zonă rurală în Virginia și nu a considerat că nu a interacționat cu atât de multe persoane încât să existe riscul de a se infecta cu virusul Sars-CoV-2. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » Rugămintea cutremurătoare a unui tată, aflat pe patul de spital, în SUA, către copiii săi. "Am greșit mult"