Antena Meniu Search
x

Foto S-a deghizat în femeie, a răpit o copilă de pe stradă şi a abuzat-o sexual timp de 27 de ore. Bărbatul de 53 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Scoţia

Drumul spre casă s-a transformat în chin pentru o copilă de 11 ani. A fost răpită de pe stradă, pe când se întorcea acasă de la şcoală de un bărbat îmbrăcat în femeie. Fata a fost dusă apoi în casa individului de 53 de ani, unde a fost abuzată sexual timp de 27 de ore.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 10:42

Pedofilul a fost acum condamnat la 20 de ani de închisoare de Curtea Supremă din Scoţia. Andrew Miller, care folosește și numele de Amy George, era îmbrăcat în femeie când s-a oferit să o ducă pe fetiţă cu maşina acasă. Doar că micuţa nu a mai ajuns atunci la domiciliul său, ci al bărbatului, unde a trăit ore de chin şi abuzuri sexuale.

Abuzată sexual 27 de ore

Curtea Supremă din Edinburgh l-a condamnat acum la 20 de ani de închisoare. În luna mai, a pledat vinovat pentru răpire, agresiune sexuală, vizualizarea de materiale pornografice în prezența unui copil cu vârsta până în 13 ani și pentru posesia a 242 de imagini indecente cu minori.

Spunându-i sentinţa, judecătorul Lord Arthurson i-a descris faptele ca fiind „neruşinate şi înfricoşătoare”. „Narațiunea a provocat sincer greață în ceea ce privește nivelul său de depravare și deviație criminală”, a spus magistratul.

Judecătorul a descris, de asemenea, faptul că Miller s-a dat drept femeie ca o „trăsătură semnificativ agravantă”. El a spus: „Nu trebuie decât să-ți pui o întrebare simplă: ar fi intrat de bunăvoie în mașina ta o fetiță de 11 ani dacă te-ai fi prezentat ca bărbat? Răspunsul evident este că nu ar fi făcut-o. Intențiile au fost rele și prădătoare și implicau în mod clar o componentă substanțială a planificării”, scrie The Independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » S-a deghizat în femeie, a răpit o copilă de pe stradă şi a abuzat-o sexual timp de 27 de ore. Bărbatul de 53 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Scoţia