Antena Meniu Search
x

S-a prezentat la spital spunând că s-a lovit la tâmplă, dar medicii au făcut o descoperire şocantă. Tânărul din Italia este în stare critică

Incident grav în Italia! Un adolescent în vârstă de 16 ani, care locuieşte în Licata, Sicilia, a mers la spital cu dureri de cap, spunând că s-a lovit la tâmplă. Medicii aveau să facă o descoperire şocantă, care le-a dat de gândit că tânărul ascunde de fapt adevărul. 

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.04.2023, 09:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

S-a prezentat la spital cu o mică rană la tâmplă, spunându-le medicilor că s-a lovit la cap, dar testele medicale au arătat că avea un glonț înfipt în cap. Mai exact, era vorba despre un glonț de 7mm. Băiatul este în stare gravă. Adolescentul s-a prezentat luni, 6 martie, la spitalul San Giacomo d’Altopasso din Licata. Era conștient, pe picioarele lui. Nu după multă vreme, starea lui de sănătate s-a agravat. 

A crezut că îi poate păcăli pe medici, dar testele au arătat că ceea ce susţinea tânărul nu avea nicio legătură cu realitatea. Cineva l-ar fi împușcat, însă cadrele medicale nu au putut afla mai multe, având în vedere starea în care băiatul se află. 

Odată constatată hemoragia, tânărul a fost transferat la spitalul din Caltanissetta unde va fi operat. Adolescentul are un prognostic rezervat. Ieri seară, poliția de stat a fost sesizată, iar o anchetă este acum în curs de desfăşurare. Până la această oră, este un mister ce s-a întâmplat de fapt, informează Corriere della Sera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » S-a prezentat la spital spunând că s-a lovit la tâmplă, dar medicii au făcut o descoperire şocantă. Tânărul din Italia este în stare critică