Antena Meniu Search
x

Video "Să se apere şi în viaţa de apoi". Şeful unui cartel din Ecuador, înmormântat cu zeci de pistoale aşezate în sicriu. A fost asasinat împreună cu fiica lui

Imagini inedite vin de la ... o înmormântare din Ecuador. Acolo, şeful unui cartel de droguri a fost îngropat împreună cu zeci de arme de foc pentru "a se apăra şi în viața de apoi". 

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 14:28

Vezi și

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani a fost asasinat săptămâna trecută, la o spălătorie de maşini, unde se afla alături de fiica sa şi de un agent de securitate. 

Atât şeful cartelului, cât şi fiica acestuia, au fost împuşcaţi mortal, într-un atac al cărui autor nu se cunoaşte încă. Membrii cartelului s-au asigurat însă că şeful lor se poate păzi şi în viaţa de apoi, aşa că i-au adus zeci de arme de foc. 

Pistoalele au fost puse în sicriu, alături de trupul bărbatului. La înmormântare au fost prezenţi sute de oameni, dar şi poliţişti şi jandarmi care s-au asigurat că lucrurile nu degenerează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Să se apere şi în viaţa de apoi". Şeful unui cartel din Ecuador, înmormântat cu zeci de pistoale aşezate în sicriu. A fost asasinat împreună cu fiica lui