Antena Meniu Search
x

S-a sinucis la doar 9 zile după ce a născut prematur gemeni. Femeia a lăsat 3 copilaşi orfani de mamă, după ce a pierdut lupta cu depresia postnatală, în SUA

O profesoară de dans din Massachusetts și-a luat viața pe fondul depresiei postpartum, la doar nouă zile după ce a născut gemeni. Ariana Sutton, în vârstă de 36 de ani, a pierit în casa ei din Norton, SUA, pe 31 mai, la o săptămână și jumătate după ce l-a născut pe fiul Rowan și pe fiica Everly. Anterior, ea suferise de depresie postnatală severă când fiica ei, Melody Ki, s-a născut în urmă cu patru ani și a avut nevoie de tratament în respectiva perioadă. 

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 16:54

S-a sinucis la doar 9 zile după ce a născut prematur gemeni
S-a sinucis la doar 9 zile după ce a născut prematur gemeni - Facebook; Daily Mail

Femeia și soțul ei, Tyler, un ofițer de la departamentul de poliție din Easton, au decis că mai vor să-și extindă familia și au pregătit medicamente și un plan, în cazul în care aceasta ar fi afectată de alte probleme de genul. Cu toate acestea, viteza cu care a ajuns să se schimbe femeia după nașterea gemenilor l-a luat prin surprindere pe Tyler: ''Nu credeam că se va întâmpla atât de repede. Îi plăcea să fie mamă. Era lucrul ei preferat din lume și asta (moartea ei) nu are nimic de-a face cu copiii. Dacă ar fi putut, ar fi rămas''.

Trei copilaşi au rămas acum orfani de mamă

Gemenii, un băiat pe nume Rowan și o fată pe nume Everly, s-au născut prematur, dar se descurcă bine și urmează să vină acasă de la spital în zilele următoare. Tyler Sutton se confruntă acum cu perspectiva de a crește singur trei copii. El a spus că vrea să crească gradul de conștientizare cu privire la impactul teribil al depresiei postpartum, potrivit Daily Mail

Soția lui, care a crescut în Easton înainte de a studia pentru o licență în domeniul dansului la Universitatea de Arte din Philadelphia, își iubea munca și familia. Ea a lucrat la Academia Starline pentru Artele Spectacolului din Stoughton timp de cinci ani, iar apoi, în 2013, a cumpărat școala de dans cu sora ei, Rayna Flaherty. Dar Tyler Sutton a spus că norul depresiei a rămas și ea a fost jenată de asta chiar dacă trecuse mai mult timp de la finalizarea tratamentului. 

Bărbatul a mai declarat că schimbarea soției sale, după nașterea copiilor lor, a fost șocantă. Ariana și Tyler au discutat despre perspectiva revenirii depresiei ei atunci când au decis dacă să încerce să aibă mai mulți copii. Au fost încântați când a rămas însărcinată cu gemeni. Cuplul a contactat un terapeut și un psihiatru și au crezut că sunt pregătiți pentru asta.

După nașterea lui Melody, a fost nevoie de luni de zile pentru ca cea mai gravă depresie postnatală să se instaleze. Dar de data asta a fost vorba de zile. ''Am crezut că avem timp!'' Clipuri video împărtășite de soţ au arătat-o ​​pe femeie entuziasmată alături de bebeluşi, cu doar câteva zile înainte de moartea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » S-a sinucis la doar 9 zile după ce a născut prematur gemeni. Femeia a lăsat 3 copilaşi orfani de mamă, după ce a pierdut lupta cu depresia postnatală, în SUA