Antena Meniu Search
x

Salvat în ultima clipă, de un vecin-erou. Bărbatul din Rusia sărise de la etajul 11, după ce a încercat să-şi ucidă iubita

O ceartă între iubiţi a fost la un pas să se sfârşească tragic. Furios, bărbatul ar fi încercat mai întâi să-şi arunce partenera de pe balconul unui bloc turn din Rusia. Şi nu s-a oprit aici. După ce planul său a eşuat, a hotărât să-şi ia zilele şi s-a aruncat în gol de la etajul 11 al aceleiaşi clădiri. Doar o răsturnare aproape miraculoasă de situaţie a făcut ca amândoi să rămână în viaţă. Un vecin curajos a reuşit să-l prindă pe bărbat în timpul saltului şi să-l aducă înapoi în siguranţă. Gestul său eroic a fost filmat.

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 16:33

Salvat în ultima clipă, de un vecin-erou
Salvat în ultima clipă, de un vecin-erou - Captură video Twitter

Un bărbat din Rusia a fost arestat, suspectat de tentativă de omor, după ce ar fi încercat să-şi arunce iubita de la balcon. La scurt timp după încercarea eşuată, acesta a sărit în gol, de la etajul 11 al blocului turn, iar momentele greu de privit au fost surprinse de camere. 

Salvat în ultima clipă, de un vecin erou

Acesta a avut însă zile, fiind salvat într-un mod surprinzător de un vecin, martor la incident. Iubitul cu gânduri sinucigaşe se aruncase deja în gol, pregătit pentru drumul vertiginos spre moarte, când eroul l-a prins şi l-a tras înapoi, la loc sigur. 

Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare, de unde au ajuns şi în atenţia poliţiei. Potrivit Mirror, autorităţile au declarat că este vorba despre o tentativă de sinucidere în urma unui conflict spontan cu partenera lui. Femeia ar fi fost rănită în timpul altercaţiei, când era la un pas să fie aruncată în gol, de la peste 36 de metri înălţime. Aceasta a fost transportată la spital, însă mai multe detalii despre starea ei de sănătate, fizică şi emoţională, nu au fost făcute publice. Identitatea celor doi, cât şi a vecinului salvator, rămâne protejată sub anonimat, însă cercetările poliţiştilor continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Salvat în ultima clipă, de un vecin-erou. Bărbatul din Rusia sărise de la etajul 11, după ce a încercat să-şi ucidă iubita