Antena Meniu Search
x

Sătulă de o viață trăită în teroare, o româncă din Italia și-a pus capăt zilelor. Femeia era hărțuită de fostul iubit

O româncă stabilită în Italia și-ar fi pus capăt zilelor de teama fostului partener de viață. Cu doar o zi înainte de tragedie, femeia de 32 de ani s-a adresat oamenilor legii pentru a-l denunța pe fostul iubit pentru hărțuire, scrie La Stampa.   

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 12:47

Săturată de o viață trăită în teroare, o româncă din Italia și-a pus capăt zilelor. Femeia era hărțuită de fostul iubit
Săturată de o viață trăită în teroare, o româncă din Italia și-a pus capăt zilelor. Femeia era hărțuită de fostul iubit - La Stampa

Adela locuia în localitatea Riesi, în Sicilia. Tragedia a fost descoeprită pe 29 iunie, la o zi după ce femeia de 32 de ani își denunțase fostul iubit pentru hărțuire și acte de violență. 

Adela Gabriela Lingurar, tânăra româncă de 32 de ani, care locuia în localitatea italiană Riesi, provincia Caltanisseta din Sicilia, ar fi decis să-și pună capăt zilelor de teama de a nu suferi noi violențe din partea fostului său iubit, Răzvan Bîrzoi, un român în vârstă de 26 de ani.

Bărbatul, un român în vârstă de 26 de ani, a mai fost condamnat de două ori la 11 ani de închisoare pentru viol, amenințări cu moartea și vătămări corporale împotriva fostei iubite. În prezent, bărbatul se afla în arest la domiciliu.

Procurorii au solicitat și au obținut o pedeapsă mai severă pentru bărbbat, acesta fiind condamnat la închisoare. Însă măsura nu a fost suficientă. Nemaisuportând să trăiască o viață marcată de teroare, femeia ar fi decis să-și pună capăt zilelor. 

Măsurile impuse împotriva sa nu l-au oprit pe tânăr să își sune fosta iubită și să o amenințe. Potrivit oamenilor legii, cei doi au vorbit de nenumărate ori la telefon și prin apeluri video. Se pare că femeia l-ar fi anunțat pe agresor că vrea să se sinucidă, iar, surprinzător, acesta a fost și cel care i-a alarmat pe oamenii legii. Însă, în momentul în care carabinierii au ajuns la locuința femeii, era deja prea târziu. Oamenii legii nu au mai putut face nimic pentru Adela. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Sătulă de o viață trăită în teroare, o româncă din Italia și-a pus capăt zilelor. Femeia era hărțuită de fostul iubit