Meniu
Search
x

Scandal uriaş în Franţa după ce un prosper om de afaceri ar fi răpit şi torturat o familie de români: au fost arşi cu pistolul termic, băgaţi în frigidere şi aruncaţi pe un câmp

Scandal uriaş în Franţa după ce un prosper om de afaceri a fost acuzat că a răpit şi torturat o familie de români.

De Redactia Observator la 08.09.2021, 10:05

Potrivit presei franceze, totul a început în vara anului 2017 atunci când mai mulţi hoţi au intrat pe proprietatea lui Thierry Behra şi au furat mai multe obiecte de valoare. După ce a vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere, omul de afaceri francez a realizat că unul dintre hoţi este chiar unul dintre angajaţii săi, un român. Behra nu a aşteptat că poliţia să-şi facă datoria şi a decis să îşi facă singur dreptate. Alături de mai mulţi apropiaţi, Behra a intrat înarmat în casa românului şi l-au răpit, alături de familia acestuia.

Conform La Voix du Nord, românii au fost duşi pe proprietatea lui Behra şi au fost torturaţi. Au fost arşi cu pistolul termic, au fost supuşi la spânzurări simulate şi tentative de înec şi bagaţi în frigidere. Românii au fost apoi aruncaţi pe un câmp, undeva în nordul Franţei. După ce au scăpat de chin, românii au mers la cea mai apropiată secţie de poliţie şi au povestit toate grozăviile prin care au trecut.

Thierry Behra, alături de alte două persoane, au ajuns în arest preventiv. Potrivit France3, Behra a fost eliberat în 2019 din cauza unui viciu de procedură. Celelalte două persoane au rămas în închisoare. Procesul a fost reluat în acest an, pe 6 septembrie, iar presa franceză este de părere că se va încheia până pe 21 septembrie. Avocaţii lui Behra susţin că faptele de care este acuzat clientul lor nu s-au petrecut niciodată şi totul e doar înscenare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Scandal uriaş în Franţa după ce un prosper om de afaceri ar fi răpit şi torturat o familie de români: au fost arşi cu pistolul termic, băgaţi în frigidere şi aruncaţi pe un câmp