Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârşit tragic pentru o patinatoare de 18 ani. Elly a murit împreună cu iubitul ei, într-un grav accident de maşină, în San Marino

O tânără patinatoare şi iubitul ei au murit sâmbătă seara într-un grav accident de maşină, petrecut în San Marino.

de Redactia Observator

la 06.12.2021 , 19:16

Elly Mattiuzzo, în vârstă de 18 ani, conducea de la Borgo Maggiore spre Castello di Murata de-a lungul drumului Sottomontana din San Marino. Patinatoarea se afla alături de iubitul ei, Daniele Volanti, când într-un moment de neatenţie a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, scrie The Mirror.

Deocamdată nu se știe cum tânărul cuplu a pierdut controlul mașinii, dar se crede că autoturismul a lovit balustrada de pe partea opusă a drumului iar o mașină care venea din sens opus s-a izbit de el. LMedicii de pe ambulanţă au ajuns la locul accidentului într-un timp extrem de scurt, însă nu au putut decât să declare decesul celor doi tineri.

Mattiuzzo era cunoscută ca o tânără patinatoare artistică, care a concurat la Campionatele Mondiale de juniori din 2019 din Elveția. 

Articolul continuă după reclamă

A renunţat la şcoala din orașul Riccione, aproape de San Marino, pe coasta italiană, unde l-a cunoscut pe Volanti, cu doar doi ani în urmă. După ce a părăsit școala la 16 ani, Mattiuzzo s-a mutat la Milano pentru a locui cu membrii familiei și a continuat să facă patinaj artistic.

În timpul petrecut la Milano, Mattiuzzo a început să cânte cu un grup de patinaj artistic sincronizat, „Hot Shivers”, și a devenit o figură cheie în grup.  „Avem o amintire bună despre ea. Era o fată căreia îi plăcea să fie alături de tovarășii ei, care se raportează perfect cu ei, așa cum, pe de altă parte, cere disciplina noastră. Suntem distruși și neîncrezători”, au spus apropiaţii tinerei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Mapamond » Sfârşit tragic pentru o patinatoare de 18 ani. Elly a murit împreună cu iubitul ei, într-un grav accident de maşină, în San Marino