Antena Meniu Search
x

Şofer de Uber din Brazilia, ucis de soţie. Femeia a fost ajutată de un preot: cei doi voiau asigurarea de viaţă de peste 100.000 de dolari

Un preot și o femeie au fost arestați pentru că l-au ucis pe soțul acesteia, care era șofer de Uber, iar ulterior i-au ascuns cadavrul. Cei doi voiau asigurarea de viaţă de peste 100.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 13:45

Femeia a fost ajutată de un preot: cei doi voiau asigurarea de viaţă de peste 100.000 de dolari
Şofer de Uber din Brazilia, ucis de soţie - Shutterstock

Cadavrul șoferului de Uber, Alberto de Oliveira Gomes, a fost găsit mutilat într-o pădure din Alto da Boa Vista din nordul Rio de Janeiro, Brazilia, pe 4 octombrie. Detectivii cred că Andreia Ramos Cortes și Marcos Filipe Oliveira Santana, care este un preot în religia afro-braziliană, l-au ucis pe Alberto pentru a obține două polițe de asigurare de viață în valoare totală de aproximativ 111.200 de dolari de dolari, relatează Mirror.

În timpul interviului ei, Andreia Ramos a susținut că și-a văzut ultima dată soțul, cu care era căsătorită de patru ani, pe 26 septembrie, când cei doi au fost într-un mall pentru a cumpăra haine, pentru un copil pe care intenționau să-l adopte. Ea a spus că apoi a plecat la serviciu și că nu a putut să-l mai contacteze.

Femeia a fost cea care a raportat dispariția soțului ei a doua zi, înainte ca ea să înceapă să-i publice imaginile pe rețelele de socializare, în sperața că cineva l-ar fi putut vedea.  Ea a susținut că era un om bun, muncitor, fără dușmani și că nu se putea gândi la cineva care ar vrea să-l omoare. Dar copiii lui au spus o poveste diferită, susținând că cei doi au avut o relație foarte agresivă.

Ofițerii care au găsit cadavrul au mai spus că femeia i-a informat cu privire la locația cadavrului.  Au existat, de asemenea, semne că a fost bătut înainte de a muri, a declarat un alt polițist. 

„M-am gândit că ar putea avea ceva de-a face cu moartea tatălui meu, dar nu am putut acuza fără dovezi. Neîncrederea a apărut pentru că poveștile spuse au fost total prost organizate din start.  Au fost multe versiuni, până când ea a început să ceară bani pentru înmormântare și apoi am descoperit asigurarea de viață, care a fost blocată din cauza anchetei”, a declarat fiul cel mare al lui Alberto, Alexandre de Azevedo Gomes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Şofer de Uber din Brazilia, ucis de soţie. Femeia a fost ajutată de un preot: cei doi voiau asigurarea de viaţă de peste 100.000 de dolari