Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR, urmărit şi bătut cu ranga până la leşin într-o parcare din Livorno, în Italia

Atac brutal într-o parcare de camioane din oraşul italian Livorno, în regiunea Toscana. Un şofer român de TIR în vârstă de 39 de ani a fost bătut crunt de mai mulţi bărbaţi, care l-au abandonat aopi la pâmânt inconştient şi plin de sânge.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.05.2022, 09:33

Şofer român de TIR, urmărit şi bătut cu ranga până la leşin într-o parcare din Livorno, în Italia
Şofer român de TIR, urmărit şi bătut cu ranga până la leşin într-o parcare din Livorno, în Italia - Profimedia / imaginie ilustrativă

Bărbatul spune că în spatele atacului a fost o răzbunare. Le-a povestit poliţiştilor că totul ar fi început într-o cafenea din zonă, în seara de vineri, 27 mai. S-a întâlnit cu un coleg cu care, în urmă cu ceva vreme, ar fi avut ceva neînţelegeri. 

Tocmai pentru a evita un posibil conflict, românul de 39 de ani a plecat din cafenea, s-a urcat la volanul camionului său, pe care l-a mutat într-o zonă de odihnă din via Enriques, scrie Livorno Today.

Şoferul român de TIR a fost bătut cu ranga până la leşin

Se pare că presupusul coleg rival şi mai mulţi prieteni ai acestuia l-au urmărit pe român şi, în momentul în care bărbatul şi-a parcat TIR-ul l-au atacat. L-au lovit cu pumni şi picioare, dar şi şi cu o bară de metal, lăsându-l inconştient şi sângerând pe caldarâm.

După un apel la 112, la faţa locului au ajuns echipajele de prim-ajutor, dar şi două patrule de carabinieri. Românul a primit îngrijiri medicale, apoi transportat cu ambulanţa la spital.

Poliţiştii l-au audiat pe român, imediat ce acest lucru a fost posibil, şi continuă să facă cecetări pentru a stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat şi dacă versiunea oferită de şofer este reală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Şofer român de TIR, urmărit şi bătut cu ranga până la leşin într-o parcare din Livorno, în Italia