Antena Meniu Search
x

Soţ şi soţie, morţi la câteva ore distanţă, după ce au pierdut lupta împotriva cancerului. Erau internaţi în acelaşi spital din SUA: ''Definiția sufletelor pereche''

Parteneri de-o viaţă, s-au stins în aceeaşi zi, după lupta cu o boală necruţătoare. Soţul şi soţia din Statele Unite erau căsătoriţi de zeci de ani. Aceştia au murit de cancer în decurs de 10 ore, cu două zile înainte de Crăciun, lăsându-și cei trei copii tulburați. 

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 14:53

Soţ şi soţie, morţi la câteva ore distanţă, după ce au pierdut lupta cu cancerul
Soţ şi soţie, morţi la câteva ore distanţă, după ce au pierdut lupta cu cancerul - Facebook

Steve Hawkins, în vârstă de 58 de ani, și Wendy Hawkins, în vârstă de 52 de ani, au murit de diferite tipuri de cancer în același spital din Yankton, vineri, la 10 ore unul de celălalt, au spus membrii familiei. Steve se lupta cu cancerul de cinci ani, în timp ce Wendy a murit după o boală mai scurtă. Rămâne neclar ce tip de cancer avea fiecare dintre ei, conform Daily Mail

Cei trei copii sunt tulburaţi de pierdea subită 

Cuplul a avut trei copii. Aceştia au rămas zguduiți după pierderea ambilor părinți, cu doar două zile înainte de Crăciun. ''A fost o experiență tragică'', a scris fiul lor Trenton Hawkins. ''Au fost părinți minunați și au avut foarte multă grijă de familia [lor]'', a mai adăugat. 

Sora lui Steve, Kathy Hawkins-LaFollette, a scris într-o postare pe Facebook că Steve și Wendy sunt ''adevărata definiție a sufletelor pereche''. ''Pentru ca copiii lor să-i piardă atât de devreme. Nici nu îmi pot imagina'', a specificat ea. 

O slujbă comemorativă comună pentru Steve și Wendy va avea loc la Biserica Catolică Sacred Heart din Yankton în primăvara anului 2023. O dată specifică nu a fost încă stabilită. Între timp, atât rudele, cât şi prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Soţ şi soţie, morţi la câteva ore distanţă, după ce au pierdut lupta împotriva cancerului. Erau internaţi în acelaşi spital din SUA: ''Definiția sufletelor pereche''