Antena Meniu Search
x

Star pop din China, condamnat la 13 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale

Starul pop chinezo-canadian Kris Wu a fost condamnat la 13 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 17:25

Cântărețul se confruntă și cu o amendă pentru evaziune fiscală de 80,2 milioane de euro
Star pop din China, condamnat la 13 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale - Profimedia

Un tribunal din Beijing l-a condamnat pe cântărețul și actorul în vârstă de 32 de ani pentru că a violat trei femei și a organizat o orgie. El a fost arestat anul trecut, după ce a fost acuzat de viol de o studentă, înainte ca alte 24 de victime să se pronunțe. Curtea a declarat că va fi deportat, deși deportările în China au loc de obicei după executarea pedepselor, relatează BBC

Tribunalul districtual Chaoyang din Beijing a declarat vineri, 25 noiembrie că el va ispăși 11 ani și șase luni pentru că a violat trei femei la domiciliul său în 2020 „când acestea erau băute și nu știau sau nu puteau opune rezistență”. El a mai primit o pedeapsă de un an și 10 luni pentru „adunare de oameni pentru a comite adulter”, a adăugat instanța.

Cântărețul se confruntă și cu o amendă pentru evaziune fiscală de 80,2 milioane de euro

Prima care l-a acuzat a fost studenta Du Meizhu, care anul trecut a postat pe rețelele de socializare că l-a cunoscut pe domnul Wu cu doi ani mai devreme, când avea 17 ani. Ea a spus că a fost invitată la o petrecere la el acasă, unde a fost forțată să bea alcool și s-a trezit în patul lui a doua zi. Kris a negat afirmațiile, dar încă cel puțin 24 de victime l-au acuzat de astfel de lucruri. El a fost acuzat că a invitat femei la petreceri de karaoke unde s-a băut mult alcool.

Cântărețul se confruntă și cu o amendă pentru evaziune fiscală, în valoare de 80,2 milioane de euro. Agenția de presă de stat Xinhua a declarat că a folosit o afacere fictivă pentru a face declarații false despre veniturile sale la nivel mondial. Bărbatul, care s-a născut în China, dar are naționalitate canadiană, a devenit faimos ca membru al trupei de băieți K-pop EXO în anii 2010.

El a devenit una dintre cele mai mari celebrități din China după ce și-a făcut o carieră solo de cântăreț, actor, model și juriu în concursuri. Cu toate acestea, mărci precum Louis Vuitton, Bulgari, L'Oreal Men și Porsche și-au suspendat parteneriatele cu el, după apariția scandalului în care este implicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Star pop din China, condamnat la 13 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale