Antena Meniu Search
x

"Sunt un fiu îngrozitor". Un băiețel a fost torturat până la moarte de mama sa. Femeia l-a sedat și i-a aruncat trupul în apele râului, în Brazilia

Caz șocant în Brazilia, unde un băiețel de 7 ani a fost torturat, ținut în lanțuri și ucis de mama sa în vârstă de 26 de ani. Polițișttii au descoperit și un caiet în care copilul era obligat să scrie de mai multe ori: „Sunt rău, sunt un fiu îngrozitor”. La două zile după ce i-a aruncat trupul în apele unui râu, mama sa l-a dat dispărut, iar în cele din urmă și-a recunoscut fapta.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 16:45

Un băiețel a fost ținut în lanțuri de mama sa
Un băiețel a fost ținut în lanțuri de mama sa - Policia Civil / nbnoticias.com.br

Oamenii legii din Brazilia au descoperit un caiet în care Miguel, un băiețel de 7 ani din Brazilia, a fost forțat de mama sa să scrie că este „un fiu îngrozitor”. Pagini întregi erau scrise cu propoziții înfiorătoare: „Sunt rău, nu sunt bun de nimic, nu știu să apreciez pe nimeni, sunt un fiu îngrozitor, nu-mi merit mama, sunt un idiot”, scrie Daily Star.

Abuzurile au început când mama lui Miguel s-a mutat cu iubita sa în vârstă de 23 de ani. Poliția a obținut inclusiv o înregistrare video în care tânăra de 23 de ani îl amenință cu bătaia pe băiețel. De asemenea, oamenii legii au mai descoperit că minorul era subnutrit și neîngrijit, iar de multe ori ajungea să fie legat cu lanțuri și încuiat într-o cameră. 

Mama sa, Yasmin, a recunoscut că i-a administrat copilului antidepresive înainte de a-l băga într-o pungă de gunoi și de a-l arunca în apele unui rău. Abia după două zile, femeia a anunțat la poliție că fiul său lipsește. După mărturisirea sa, poliția a percheziționat locuința și a descoperit un lanț gros care a fost folosit pentru a-l lega pe Miguel, într-un dulap. 

Trupul micuțului nu a fost încă descoperit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Sunt un fiu îngrozitor". Un băiețel a fost torturat până la moarte de mama sa. Femeia l-a sedat și i-a aruncat trupul în apele râului, în Brazilia