Antena Meniu Search
x

Tânăr rugbist, mort pe teren în timpul antrenamentului, în SUA. S-a lovit puternic la cap, după ce a fost acroşat de un coechipier: "Suntem sfâșiați"

Un adolescent din statul Kentucky a murit săptămâna trecută în timpul unui antrenament de rugby, în urma unei accidentări puternice la cap, relatează Mirror. Tânărul ar fi fost lovit de coechipierul său, moment în care a căzut şi s-a lovit puternic la cap.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 16:56

Tânăr rugbist, mort pe teren în timpul antrenamentului, în SUA. S-a lovit puternic la cap, după ce a fost acroşat de un coechipier: "Suntem sfâșiați"
Tânăr rugbist, mort pe teren în timpul antrenamentului, în SUA. S-a lovit puternic la cap, după ce a fost acroşat de un coechipier: "Suntem sfâșiați" - Twitter

Andrew Dodson, elev în clasa a XI-a la un liceu din Kentucky, a suferit un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost acroșat de un coechipier și a căzut pe teren.

"Nu a fost o lovitura violentă", a spus tatăl său, Alan Dodson. Tot acesta a menţionat că Andrew purta o cască de protecţie în timpul antrenamentului. Tânărul a fost transportat la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală pentru eliberarea presiunii craniene, dar fără succes.

Mesaje emoţionante după moartea tânărului

Decesul tânărului a fost confirmat de Kentucky High School Athletic Association. Declarația lor a circulat pe rețelele sociale, în timp ce prietenii, familia și coechipierii lui Dodson suferă după pierderea tânărului.

Pe acelaşi subiect

"KHSAA este o familie formată din școlile membre, administratori, antrenori, profesori și fani. Andrew Dodson a fost membru al acestei familii. Astăzi, cu toții deplângem alături de familie, prieteni, coechipieri și întreaga familie KHSAA, pierderea acestui tânăr", au menționat KHSAA în postarea lor despre decesul tânărului fotbalist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antrenorul principal de fotbal al Universității din Kentucky, Mark Stoops, si-a împărtășit, de asemenea, condoleanțele după moartea tânărului pe reţelele sociale: "Simpatiile și rugăciunile noastre sunt alături de familia, prietenii și coechipierii lui Andrew Dodson. Suntem sfâșiați de această tragedie și ne pare profund rău pentru pierderea voastră".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Tânăr rugbist, mort pe teren în timpul antrenamentului, în SUA. S-a lovit puternic la cap, după ce a fost acroşat de un coechipier: "Suntem sfâșiați"