Antena Meniu Search
x

Tânără gravidă de 21 de ani, ucisă de prietena ei pentru a-i fura bebeluşul din pântece, în Texas. Femeia riscă pedeapsa cu moartea

O femeie și-a ucis prietena însărcinată și a furat copilul din interiorul acesteia, încercând să se dea drept mama lui, după ce s-a prefăcut că este gravidă timp de 10 luni.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 17:57

Taylor Parker, 29 de ani, este acuzată că a omorât-o pe Regan Simmons-Hancock, înjunghiind-o de peste 100 de ori în încercarea de a-i fura copilul nenăscut, pe nume Braxlynn Sage în New Boston, Texas, în octombrie 2020, după ce „a petrecut zece luni prefăcându-se însărcinată”, relatează Mirror.

Autoritățile susțin că femeia era „disperată” să-i ofere un copil iubitului ei, dar nu putea rămâne însărcinată. Ea este acuzată că a lăsat-o pe victima însărcinată în 34 de săptămâni să moară în fața fiicei sale de trei ani, după ce i-a scos copilul din pântece, cu ajutorul unui bisturiu.

Femeia pledat nevinovată pentru crimă capitală și răpire

Taylor Parker a pledat nevinovată pentru crimă capitală și răpire. Ea a fost informată că ar putea risca pedeapsa cu moartea dacă va fi condamnată. La procesul ei, care a început luni, 12 septembrie, la Bowie County, judecătorul a auzit cum femeia și-a petrecut zece luni prefăcându-se însărcintă. Procurorul adjunct Kelley Crisp a spus juriului că Taylor este o „actriță de cel mai înalt nivel”

Minciunile și frauda continuă. Va trebui să înțelegeți frauda pentru a înțelege ce s-a întâmplat pe 9 octombrie. Acest lucru a început cu luni înainte până când a trecut de punctul în care nu a mai putut da înapoi și a ajuns la omucidere”, a spus procurorul, Kelley Crisp.

Procurorii susțin că, după ce a înjunghiat-o pe Regan, în vârstă de 21 de ani, de peste 100 de ori, a scos copilul nenăscut. Femeia și-a cumpărat un costum care a făcut-o să pară însărcinată „în tot timpul în care căuta victima perfectă. Martorii au susținut că femeia s-a oferit să plătească 100.000 de dolari pentru o mamă surogat. Procesul este în continuare în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tânără gravidă de 21 de ani, ucisă de prietena ei pentru a-i fura bebeluşul din pântece, în Texas. Femeia riscă pedeapsa cu moartea