Antena Meniu Search
x

Țara care vrea să le interzică piloților și echipajelor de zbor să se mai dea cu parfum. Care este motivul

O nouă propunere legislativă din India vrea ca piloților de avion și însoțitorilor de zbor să li se interzică să mai folosească parfum atunci când sunt în timpul jobului.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 10:55

Țara care vrea să interzică piloților și echipajelor de zor să se dea cu parfum. Care este motivul
Țara care vrea să interzică piloților și echipajelor de zor să se dea cu parfum. Care este motivul - Shutterstock

Biroul Directorului General al Aviației Civile (DGCA) din India, care supraveghează industria aviației din țară, a propus recent o actualizare a legilor privind consumul de alcool. În ghid există deja referiri la alte substanțe decât băuturile alcoolice care pot da rezultate pozitive la etilotest, cum ar fi apa de gură. Cu toate acestea, o nouă secțiune vizează în mod special parfumul, potrivit CNN.

Fără parfum în avion, pentru piloți și însoțitorii de zbor

Niciun membru al echipajului nu va consuma droguri sau folosi orice substanță precum apa de gură/gel de dinți/parfum sau orice produs ce conține alcool. Acest lucru ar putea da un rezultat pozitiv la testul de analizare a respirației”.

Deși parfumurile pot conține urme de alcool, nu este clar dacă persoanele care se dau cu parfum pot avea surpriza neplăcută de a obține rezultate fals pozitive în urma testărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Țara care vrea să le interzică piloților și echipajelor de zbor să se mai dea cu parfum. Care este motivul