Antena Meniu Search
x

„Te iubesc, dar nu mai pot. Vreau să mă sinucid”. O adolescentă de 14 ani şi-a pus capăt zilelor, de faţă cu colega ei, într-un parc din Anglia

O adolescentă de 14 ani din Marea Britanie şi-a pus capăt zilelor la puţin timp după întoarcerea la şcoală în format fizic, pentru că nu a putut face faţă unui episod de anxietate.

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 14:12

Kayley Taylor, în vârstă de 14 ani, era îngrijorată că „a rămas în urmă la temele școlare”. Fata a fost atât de copleșită de anxietate când elevii au început să se întoarcă la ore pentru prima dată, încât nu a putut să se ridice din pat sau să se îmbrace, scrie The Sun. Mama adolescentei a acuzat şcoala, spunând că fiica ei s-ar fi sinucis din cauza presiunii.

Pe 17 iunie anul trecut, Kayley a trimis un mesaj unei prietene spunându-i „Te iubesc, dar nu mai pot... Vreau să mă sinucid” și s-a spânzurat într-un parc la câțiva pași de casa ei din Horsham, West Sussex. Un alt prieten îngrijorat s-a grăbit cu disperare la locul incidentului și a încercat să o convingă să nu se sinucidă, după ce Kayley i-a trimis un videoclip Snapchat în care își prezinta planul. 

Cu toate acestea, în mod tragic, fata a fost martoră când coleg ei s-a spânzurat. S-a dovedit că Kayley a încercat să se sinucidă în același loc şi cu o săptămână mai devreme. 

Adolescenta şi-a anunţat coleg că vrea să se sinucidă

Zilele trecute, la ancheta în cazul sinuciderii lui Kayley din Chichester, West Sussex, mama ei a spus că fiica ei era o „elevă conștiincioasă” căreia îi plăcea să petreacă timpul cu familia ei, în special să-și viziteze bunica și să joace golf, crochet și tenis de masă. „Era calmă, liniștită, iubitoare, generoasă, amabilă și asta se putea observa şi din rezultatele şcolare. După izolare, era anxioasă", a spus Melissa Kayley, mama adolescentei.

„Încă din prima zi când s-au întors a suferit anxietate. În prima zi, a stat doar în patul ei plângând și m-a strâns atât de tare de mână, pentru că nu voia să se întoarcă la școală. Era îngrijorată pentru că ea ratase unele lecţii. După aceea a fost asemănător. În unele zile nu se trezea, în altele se trezea și se îmbrăca, dar dor atât. Am încercat să o încurajez vorbind cu ea și mi-a spus „mamă, nu înțelegi, nu pot”. Am întrebat dacă merge la școală sau se duce să se revadă cu prietenii și nu mi-a putut explica.", a adăugat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „Te iubesc, dar nu mai pot. Vreau să mă sinucid”. O adolescentă de 14 ani şi-a pus capăt zilelor, de faţă cu colega ei, într-un parc din Anglia