Antena Meniu Search
x

"Te vom iubi pentru eternitate". Destin frânt pentru o copilă de doar 8 ani. Fetiţa a murit după ce a rămas blocată în scurgerea de la piscină, în vacanţă în SUA

Tragedie cumplită pentru o familie din Statele Unite. O fetiţă de opt ani, plecată în vacanţă cu familia, a murit după ce a rămas blocată în scurgerea de la piscina hotelului, în Houston. Mama ei, complet devastată de cele întâmplate, a vorbit despre gingăşia copilei sale şi despre „zâmbetul ei mare care te molipsea cu bucurie pe care nu o să-l mai văd decât în poze”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2024, 19:10

- Facebook

Aliyah Lynette Jaico se juca în piscina hotelului Hilton DoubleTree, când a rămas blocată în scurgere şi nu a mai putut să iasă la suprafaţă. Incidentul a avut loc în jurul orei 18.00. Oamenii au dat-o dispărută şi au căutat-o ore întregi, urmărind camerele de supraveghere şi verificând tot hotelul. Şi-au dat seama într-un final că a intrat sub apă şi nu a mai ieşit, aşa că au golit piscina pentru a o putea căuta. Așa că au golit piscina să o caute. Au folosit o cameră pentru a verifica în interiorul unei scurgeri și acolo au găsit-o. Se înecase în scurgerea de apă.

Se spune că toți avem destinul marcat... dar nu pot să înțeleg de ce al tău a fost așa.. Mulțumesc iubirea mea pentru cei 8 ani pe care mi-ai dat alături de tine. Mulțumesc fata mea că m-ai învățat ce este dragostea și mi-ai arătat ce înseamnă să ai o inimă curată”, a scris mama ei, Daniel Jaico, într-o postare emoţionantă pe Facebook. „Încă nu accept că nu vei mai fi aici. Sper să te revăd într-o zi și tu vei continua să mă privești și vei arăta acel zâmbet mare care contagios de bucurie. Ne-ai arătat mereu cum e să iubeşti. Te voi iubi pentru toată eternitate. Ești cel mai frumos lucru pe care mi l-a dat Dumnezeu și după fiecare bătălie prin care am trecut împreună, într-un final nu am câștigat-o pe aceasta. Odihnește-te în pace frumoasa mea. Pentru totdeauna."

Zeci de persoane i-au adus un omagiu şi i-au lăsat mesaje de condoleanţe, exprimându-şi regretul cumplit pentru pierderea micuţei.

Nu ar fi prima dată când scurgerea are defecţiuni

S-a spus că cauza oficială a morții lui Aliyah ar fi „înecul și asfixierea mecanică”, potrivit Institutului Județean de Științe Legale Harris, în urma autopsiei. Echipele de intervenţie au avut nevoie de aproximativ 13 ore pentru a recupera cadavrul.

Rapoartele inițiale sugerează că conducta a fost fie defectă, fie programată incorect, ceea ce a cauzat funcționarea defectuoasă și aspirarea apei dintr-un tub care ar fi trebuit să o expulzeze, să fie filtrată și curățată. Mai mult, nu ar fi prima dată când scurgerea are defecţiuni, potrivit Mirror.

Autorităţile au deschis o anchetă, urmând să se stabilească dacă hotelul este responsabil pentru moartea copilei.

Este unul dintre cele mai triste cazuri pe care le-am văzut”, a spus fondatorul Texas EquuSearch, Tim Miller, pentru KXII. El a fost unul dintre cei mulți chemați pentru a ajuta la căutare.

„Mulți dintre noi au fost nevoiți să ne ștergem lacrimile de pe ochi”, a spus el. „Nu m-am gândit niciodată, niciodată, nici într-un milion de ani că va fi lun final aşa dezastruos. Există o familie îndurerată acolo și va fi un proces de vindecare lung și dureros”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Te vom iubi pentru eternitate". Destin frânt pentru o copilă de doar 8 ani. Fetiţa a murit după ce a rămas blocată în scurgerea de la piscină, în vacanţă în SUA