Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Te-a trădat tocmai ceea ce îți plăcea să faci". Ecaterina, o româncă din Italia, a murit la doar 30 de ani, după ce a căzut într-o prăpastie

La doar 30 de ani, o româncă și-a găsit sfârșitul făcând ceea ce iubea mai mult. Ecaterina a căzut într-o prăpastie adâncă de peste 100 de metri. Fata, stabilită în Torino, a fost dată dispărută de mama ei în cursul zilei de luni.

de Monica Palade

la 08.06.2022, 14:08

Și colegii de muncă s-au îngrijorat când au văzut că tânăra cu ochii albaștri nu a mai ajuns la serviciu. S-a demarat o amplă operațiune de căutare, iar oamenii legii au fost anunțati că mașina fetei, un Fiat Panda, staționa de ceva timp în piața din Colle dei Nivolet, o trecătoare alpină situată la 2.641 de metri altitudine, în Parcul Național Gran Paradiso, informează Torino Today.

A căzut în gol de la 100 de metri

Cadavrul Ecaterinei a fost zărit într-o prăpastie de peste 100 de metri, din vârful Gran Vaudala, din Ceresole Reale. Se pare că românca plecase în excursie de una singură încă de duminică seara. Cel mai probabil s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Pasionată de munte și de natura, Ecaterina avea multe fotografii de pe munte pe pagina sa de Facebook. Chiar și din locul de unde avea să își găsească sfârșitul. La aflarea veștii, prietenii virtuali au postat mesaje emoționante: „Pentru că viața e un fior, e totul un echilibru deasupra nebuniei…. Ciao Katia! Te-a trădat muntele, natura, ceea ce iubeai să faci… Într-o clipă, visele tale, proiectele tale, au fost șterse… Și m-ai lăsat aici, plină de neîncredere… Deja îmi lipsești, prietena mea”. „Drăguță precum soarele, ochi albaștri și un zâmbet superb. Citesc știrea și încă nu-mi vine să cred. Păstrez aproape amintirile discuților noastre în vestiarul sălii de sport. Sunt distrusă. Ciao, Ecaterina!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Te-a trădat tocmai ceea ce îți plăcea să faci". Ecaterina, o româncă din Italia, a murit la doar 30 de ani, după ce a căzut într-o prăpastie